Maja Nilsson Lindelöf

Hej mina vänner. Åh vilka roliga och underbara dagar jag har haft i Marrakesh. Allting har gått i hundra så varenda minut ledig har jag pussat på Ted Louie, men nu är vi tillbaka i England så nu går vi tillbaka till det normala igen.

 Jag har feber och resdagen igår var nog bland den jobbigaste resdagen hittills i livet. Som tur var flög jag med gänget till Frankfurt och där skiljdes vi åt. Efter ett försenat flyg och en bebis som var på tok för trött så klev vi innanför dörren vid midnatt. Svettig och med alldeles för mycket packning tog vi oss på någotvis hem jag och Teddan. Dream team. Jag var även helt slut efter dagarna, mycket jobb och sol och ansträngning så när vi kom hem gick luften ur mig och gråten jag hade i halsen släppte. MEN nu är det gjort och är stolt över mig själv som ändå lyckas kombinera det här jobblivet med att vara mamma. Världens bästa svärmor och Teddans farbror var ju med hela veckan så utan dom hade ingenting gått.

Jag ska visa massa mer bilder och berätta mer sen, men nu ska jag ta mig en alvedon till och göra en kopp te. Victor är hemma snart och då blir det kramkalas. Har saknat honom så mycket, jag saknar honom alltid lite extra när någonting stort händer i livet som jag inte riktigt kan dela med honom där och då. Puss på er och förlåt för dålig uppdatering, det blir så ibland.

3 kommentarer

  1. Åååå det är så häftigt att få följa din karriär och livet runt omkring! Man går ju in på din blogg varje dag ändå även fast man vet att du har mycket jobb och bebis, i hopp om att du knåpat ihop någon rad! Och har du inte det blir man stolt ändå; för man vet/ser hur bra det går för dig! vi känns som en stolt fanclub här inne på bloggen <33 Sådan grym inspiration för någon som mig i 25 års åldern!

    Känn aldrig stress över att uppdatera här, klappa dig istället på axeln över allt du åstadkommer! Mest imponerande är ändå i slutändan vilken grym mamma du verkar vara! Heja heja <3

  2. Men så perfekt att få åka iväg sådär med sitt eget sen hem till verkligheten och andas lite igen innan nästa grej 😍

Skriv en komentar