Maja Nilsson Lindelöf

Solen lyser här just nu och jag vaknade ensam bredvid min man imorse klockan nio. Från köket hörde man Teddan prata och leka med sin farmor och bakom våra gardiner kunde man skymta solen. När vi har gäster över under en helg får jag verkligen den där underbara helgkänslan, igår märkte man av att det var fredagkväll och vi åt massa god mat och spelade spel till midnatt. Jag och svärmor drack vin och så åt vi choklad.

Idag väntar inga storslagna planer, vi ska nog åka till marknaden och strosa runt lite och sen blir det mys hemma. Victor har match imorgon och dagen innan är det vila för honom som gäller så vill vi hänga med honom får vi vara hemma. Nu ska jag göra mig en kaffe! Puss på er, önskar er en magisk lördag.

4 kommentarer

 1. Hej bästa Maja! jag har precis börjat tycka om rödvin (förut gillade jag det inte alls)! nu är det jättegott 😄 kan inte du tipsa om röda rödvin?

  många kramar Elin

 2. Hej Maja!
  Jag har följt din blogg sen du började blogga och följde dig på Twitter innan det. Du inspirerar mig varje dag och jag älskar din syn på livet. Nu till min fråga. Du har varit rätt så öppen med din relation med din pappa och hur nära du är med din mamma. Min mamma skiljde sig från min pappa för några år sen och sen dess har vi knappt hört något från henne. Nu börjar hon komma smygande och vill ha kontakt men hon lägger all skuld på mig och mina syskon till att vi inte har någon kontakt.. Jag får ångest varje gång hennes nummer ringer och varje gång hon försöker kontakta mig men jag mår ännu sämre när det känns som att jag sviker henne också.. Har du något tips på hur jag kommer över allt det här eller kan acceptera att läget är som det är?
  Rörig fråga men jag hoppas du förstår hur jag menar.
  Kärlek❤

 3. Your blog brings me so much joy and peace, Maja! Thank you for sharing your life with us <3 I live in Manchester and wanted to ask if I ever saw you around town, would it be okay if I stopped to say hello? I would never want to intrude, especially if you are with your family. Sending you love

Skriv en komentar