Vi har det helt magiskt här, jag njuter varenda sekund och tänkte fortsätta sista dagarna med det. Men här kommer en varm hälsning från oss.

5 kommentarer

  1. Bästa Maja! Jag vet inte om du redan läst den men jag håller just nu på att lyssna på The Subtle Art of Not Giving a Fuck (sist på bollen jag vet) MEN om du inte har läst/lyssnat på den så vill jag bara säga gör det!! Den har hjälpt mitt fett krångliga tankesätt bland annat kring att ta beslut och dämpa ångest. Så jävla bra bok och uppläsaren är magisk!!! Plus sjukt bra grej att ha på semester <3 Kram hoppas ni har det bra <3

  2. Fina Maja..
    ..såg precis din nya vlogg och livet med en neongul baddräkt känns numera som ett måste..
    vart har du unnat dig den ifrån som du packade ner..?
    Njut vidare av varandra och er semester..

    Massa kramar Annica

Skriv en komentar