Vi började dagen tidigt idag, herregud det här var den värsta natten på väldigt länge. Vi sov inte en blund från 02 till 06, upp och ner från spjälsängen, gråt, kramar och helt plötsligt bus. Vet inte alls vad som hände och oj så trött jag är men det är okej, får lägga mig i tid ikväll bara. Vi fick iallafall lite energi och åkte till gymmet, jag brände av ett träningspass medan Ted Louie var på passningen. Nu går det väldigt bra och han har jätteroligt med dom andra barnen. Jag ser verkligen en skillnad i honom när vi är kring barn, han blir lyrisk och pratar och pratar och vill kramas med alla.

Vi åt lunch på gymmet vi två innan vi bytte om och gjorde oss redo för babysim. Såååååå mysigt! Det var första gången för oss och ska helt klart göra det oftare.

Resten av dagen har vi packat inför semestern och så har vi satt upp hyllor och grejer i Ted Louies rum. Det är mycket att tänka på när man ska resa med barn och det kräver sin planering, men nu har vi checkat av allting på listan och väskan är klar. Nu ska han snart sova och efter det ska jag jobba ett gäng timmar. Victor har match imorgon igen men denna gången hemma så vi ska dit och titta beroende på om jag hinner klart med allt här hemma, vi flyger tidigt på söndag nämligen. Vi hörs imorgon igen <3

4 kommentarer

  1. Vad mysigt med babysim! Funderar på att gå med min dotter som är 4 månader. Inte kul med sånna nätter, hoppas du får en bättre natt och trevlig resa☺️

  2. Kan inte du lägga upp den listan? Packar för fullt till min 8-månaders då vi ska till Vietnam om 2 veckor. Reseapotek, badblöjor, myggspray för bebisar, uv-dräkter, badskor, myggnät, badring för bebisar, uv-filt, tygövergrag till stolar så bebis kan sitta, kepsar, massor av bebis mat, tunna sovplagg, badrock……Ja, listan kan göras lång. Men finns säkert massor som jag missat? 🙏🙏

  3. Hej Maja,
    Vad skulle du säga är din typ av byxa? Just nu har jag knappt några byxor/underdelar som jag känner mig bekväm och snygg i. Jag tycker det är väldigt svårt med just underdelar och jag är ingen klänningstjej. Skulle du kunna tipsa om lite underdelar och hur du skulle matcha dem? Tycker alltid att sånna inlägg är kul och bra! Tack!

Skriv en komentar