När tiden är knapp och fantasin är slut så slänger jag ihop omelett till lunch. Vi har alltid dom ingredienserna hemma och det går ju på max femton minuter. Jag fick många frågor om den så jag tänkte dela receptet.

3 ägg
Riven ost 
Tomater
Champinjoner
Salt och peppar 

Jag steker champinjonerna medan jag vispar ägg, ost och kryddorna. Blandar sedan i champinjonerna och häller ut ”smeten” i en varm panna med avokadoolja och lägger i tomaterna. När undersidan har fått färg stoppar jag in pannan under grillen i ugnen (en handduk kring handtaget så att det inte smälter och ugnen ska vara öppen). Jag fick tipset av Sandra och det gör omeletten mer fluffig och härlig, sådär som man vill ha den.

Och vips, fem sex minuter senare har man lunchen serverad! 

3 kommentarer

  1. Hej fina du! Skulle du vilja göra ett inlägg om lite finkläder/skor nu till våren, behöver lite inspiration. kram 🥰

  2. Bra tips! Omeletten blir også ganske luftig om man steker den på svak varme med et lokk over stekepannen!

  3. Personligen så känner jag att en av anledningarna till att jag väntar med barn är för att jag vill uppleva fler resor, fler stunder och fler ungdomliga kvällar med BARA min kärlek och utan barn. När jag får barn så kommer jag vara redo att uppoffra mina kvällar på en semester för mitt barn. Hen kan sova i vagnen eller så styr jag och min man vår kväll efter vårat barns behov. Inte kommer jag (även fast vi har den ekonomiska möjligheten) ta med mig extra hjälp så att jag och min man kan ”dejta”. Framför allt aldrig på vår första familjeresa ihop. Då skulle ja bara längta efter tid med min bebis och man ihop. Annars var man nog inte helt redo eller färdig med livet före man fick barn.

Skriv en komentar