Maja Nilsson Lindelöf

Lördag och dagen har hittills varit den mest perfekta lördagen. Jag har verkligen lärt mig att logga ut och njuta av lediga dagar.

Igår var jag ute på en långpromenad och när Victor kom hem åkte vi och handlade. Väl hemma hade vi det bara mysigt, plockade undan, lekte med Teddan och förberedde middagen.

För det väntade middag med ett gäng vänner och vi skulle äntligen få briljera med en typisk svensk fredagstacos. Betyget? Alla sa att det var gott så vi får lita på det.

Efter det serverades dessert och sen började spelkvällen. Dels tjuv och polis och Perudo! Väldigt roligt sällskapsspel! Tips!

Nu ska jag fortsätta min lediga helg <3

2 kommentarer

  1. Låter som en underbar lördag! Så fin mössa, har varit på jakt efter en grå mössa så länge och din ser perfekt ut. Var är den ifrån?

    Tänkte nu när jag ändå skriver att jag också skulle passa på att berätta hur mycket jag uppskattar din blogg Maja. Asså jag har läst den sen jag ett, och älskat den sedan dess. Men jag har aldrig tagit mig tiden att berätta det för dig. Tänker att det är viktigt att uppmärksamma det som man uppskattar i livet och din blogg är det. Älskar den! Så roligt att tänka på vad som hänt dig sedan jag började läsa men det är minst lika kul att se tillbaka på var man själv var då i livet och var man befinner sig nu. ”Din tid kommer” så är det bara. Men aja känns som detta blev så ostrukturerat och kanske lite flummigt också men jag ville bara säga hur tacksam jag är för din blogg. Tack!

Skriv en komentar