Maja Nilsson Lindelöf

Jag har haft en mysig dag här i gråa England. Victor har varit sjuk flera dagar och vi har liksom hamnat i dvala men idag tog jag mig iväg till gymmet iallafall och sen blev det en handling på affären. Allting är ganska så skönt just nu, inte alls mycket jobb, vädret är halvtråkigt och dagarna är mer eller mindre detsamma. Först kände jag att det var tråkigt men sen fick jag påminna mig själv om att jag borde njuta, äntligen har vi vardag och lugn och ro. Snart drar våren igång och det blir resor, jobb och vips så är sommaren här och säsongen över. Så nu ska jag njuta av det gråa och mysiga en stund till.

Jag drog på Teddan varma kläder sen åkte vi till en park nära oss, jag och han gungade och åkte ruschkana. Helt ensamma i hela parken men det var riktigt mysigt. Och jag skrattade så mycket åt honom. Herregud han är så vilsen och rolig. Jag var förresten och kikade på ett nursery i måndags men mer om det i ett annat inlägg! Victor är fortfarande hemma i karantän och tittar på matchen och jag dricker cola zero och tittar på en dokumentär.

Imorgon ska hans rum tapetseras sen är det äntligen klart! TYP! Ska visa er sen!

3 kommentarer

  1. Julia Törnqvist Svara

    MAJA ❤️ Att du ska släppa en kollektion för GINATRICOT, ÄLSKAR det ❤️ Vilken mysig dag för dig och lille Teddan ❤️❤️❤️ längtar sååå tills du släpper mer youtube-dina videos är BÄST! Puss! ❤️

  2. HEJ BÄSTA FINA MAJA!!
    Kan du inte tipsa om bra filmer/serier/dokumentärer?

  3. Saknar videos! Svara

    Hej! Jag saknar dina vloggar.. Vill du inte vlogga mer? 🙁

Skriv en komentar