Maja Nilsson Lindelöf

Hej från huvudstaden! <3 Jag njuter av min egna tid och massa jobb och det är verkligen en fröjd att få åka hem såhär till vår weekendlägenhet, springa på möten och träffa nära och kära.

Igår vaknade jag här helt UTVILAD och harmonisk.

Jag fixade till mig för en heldag på stan, körde på plattat hår och gillade det verkligen, ska nog börja ha det oftare. Toppen kommer ifrån Gina Tricot och finns länkad i min story på instagram!

Det är kallt här men igår lös solen vilket var härligt (inte på det här bilden men).

Vi var flera timmar på ett möte som jag snart kan berätta mer om, det kliar i mina fingrar och jag ser verkligen framemot att få dela det här med er. Är väldigt nervös men lycklig.

Sen åkte vi till Lorealkontoret i Bromma och gick igenom planen för 2020. ÄLSKAR att få jobba med Loreal och skönhet på det här sättet.

Jag har såklart pratat med den här älsklingen som är lite sur på sin mamma och vägrar säga hej i telefonen. Han är ju van att Victor är borta och brukar alltid pussa telefonen när han ringer men med mig tittar han bara bort. Tur för mig att jag kommer hem imorgon och får pussa allt jag vill på honom.

Victor har också skickat bild på tapeten som har kommit till England så idag ska Ted Louies rum börja fixas ÄNTLIGEN! ETT ÅR SENARE!

Efter allt spring satte jag och Jonna oss ner och mötte upp en av mina bästisar. Vi delade en flaska bubbel innan vi träffade upp resten av gänget, det väntade middag på Arnolds!

Idag väntar plåtning med Loreal och Elle, efter det är det fix inför kvällens Elle-gala som gäller och redan vid 17 ska vi vara klara för avfärd. Dessutom så ska jag dela ut pris på galan med Linnea Henriksson, så KUL, jag älskar henne. Ni kan följa mig i story hela dagen! Puss på er

7 kommentarer

  1. Så genuint glad för allt kul som händer dig, tycker du är sååå grym!!! <3

  2. Ska bli så kul att följa din Elle-kväll! Så spänd inför din outfit haha. MEN du packade den p e r f e k t a rosa tröjan i väskan till Sverige, får man fråga vart du köpt den???

  3. Hej! Kan du inte tipsa om fina och praktiska necessärer? Jag kommer att bo borta många veckor i vår och har ingen necessär som jag tycker om… Då jag inte ser så mycket fram emot att bo så långt hemifrån ensam tänker jag att en fin necessär som jag fyllt med typ ansiktsmasker kanske kan göra det lite roligare? Du reser ju ganska mycket så tänker att du säkert har stenkoll på detta? Stor kram! ❤️

  4. Måtte sette TV’n på pause i går da du like plutselig dukket opp på reklame her i Norge! Wow, du er vakker!!❤️❤️ Keep up the good work! You’r really worth it😁😁

  5. Du är sån inspiration! ❤️ Och wow vilken snygg klänning du har på Ellegalan, du ser ut som en jäkla gudinna. Magisk! ✨
    Vad heter tapeten till barnrummet? Den såg såå fin ut! 😍

Skriv en komentar