Maja Nilsson Lindelöf

från mitt badrum! Teddan sover sin första tupplur för dagen och jag har hunnit med en del jobb. Nu ska jag fixa till mig och smörja smörja smörja ansiktet. Jag har slarvat lite och blivit väldigt torr och i Sverige har jag två fotograferingar som väntar så nu blir det vatten hela veckan och serum, krämer och ordentlig rengöring.

Idag väntar en mysig dag. Jag ska träna med min PT, åka och lämna massa kläder till välgörenhet, packa och sen bara mysa hemma med grabbarna. Igår var ju företaget här igen och även om resultatet inte blev som vi ville – dom organiserade efter material på kläderna och inte efter typ av kläder, alltså hängde alla skinnkläder på ett ställe, alla paljettkläder på ett ställe och alla jeansgrejer på ett ställe. Jag vet inte hur andra klär på sig men jag väljer alltid underdel först och därefter topp, jacka, skor och tillsist smycken samt väska. Inte så att jag går in och tänker att idag ska jag bära någonting i fejkskinn. MEN det blev väldigt enkelt att rensa när allting var upphängt så jag organiserade om så som jag vill ha det och hade NO MERCY den här gången på rensningen. Har svårt att göra mig av med kläder som är fina men som inte längre är min stil. Dessutom har jag ju kvar kläder sen OSLO så det var dags att säga adjö och ge till bättre behövande. Jag känner mig som en ny människa och det ska bli en ren fröjd att få packa idag. Jag kan visa lite bilder sen!

Nu ska jag fixa till mig, man får passa på när lilleman sover. Det roligaste han vet annars är att hitta mina sminkpaletter och slänga dom så långt han bara kan.

8 kommentarer

  1. Hahahaha förlååååt men skrattade när jag läste att de sorterat efter material. Kan se din garderob framför mig nu och ser dig komma in och ba ”eh jaha här hänger en jeansjacka mitt bland mina jeans… aha okej en skinnjacka mellan skinnskjortan och byxorna…” Hahahaha jätteroligt och helt orimligt sätt att organisera på :’) Hoppas det inte blev allt för mycket jobb att sortera om det! Kram

  2. Åh! Hade älskat att få se den rensningen som en YouTube video! Älskar när folk rensar sina garderober 🙂

  3. Maja! Blir såå inspirerad av din klädstil, smak och SJUKA sinne för mode. Kan inte du göra en vlogg där du visar upp dina mest använda basplagg samt pratar om hur man bygger upp sin garderob på bästa sätt? Förstår inte hur du lyckas sätta ihop dina outfits så jäkla bra, ge oss vanliga dödliga lite hjälp på traven här.
    Kram

  4. Hej,
    Om en månad ska jag ha dop för min son och är så kluven över vad jag ska ha på mig. Eftersom vi ska vara i kyrkan kan det inte vara svart och där tar min fantasi slut. Skulle älska om du kunde göra ett kollage med lite inspiration till mig! Kram du är bäst!

  5. Hej! Kolla på din 5 smink tips video, och undrar vilke puder du brukar? ❤️

Skriv en komentar