Maja Nilsson Lindelöf

Vilken fantastik helg som har passerat. Helt magisk. Malin kom i fredags och sen dess har myset var totalt. Druckit rödvin, spelat dart, busat med Teddan, gått på fotboll och pratat, pratat och pratat. Bland det bästa jag vet är att ha djupa samtal med Malin. Vi ser på saker och ting väldigt lika och har samma slags värderingar och åsikter om i princip allt. Det bästa var i fredags när vi var ensamma hemma jag och hon, tände ljus, åt mat och drack bubbel. Pratade om drömmer och mål, relationer och mående. Allt sånt där viktigt som man ibland bara behöver prata om med någon man tycker om. Malin har även alltid varit en av de vännerna jag har som lyfter mig till skyarna, vågar tro på mig själv och hon rättar mig ofta när jag säger något dåligt om mig själv, liksom jag med henne. Verkligen en ovillkorlig vänskap, och ovärderlig med för den delen.

Hon åkte nyss och vi har städfirman här igen, utanför öser regnet ner. Jag ska kolla igenom mailen och fixa lite, på onsdag flyger jag till Sverige för jobb och saker ska fixas med innan dess. Just nu känner jag mig lite stressad men det blir nog bra. Dessutom lämnar jag lilleman hemma med sin pappa och farmor och det gör redan ont i hjärtat, men jag behöver åka ensam den här gången dels för jobbetsskull men även för min egna skull. Behöver några dagar av att bara ha ansvar över mig själv, få träffa vänner och jobba som attan. Det dåliga samvetet man får som mamma försöker jag skjuta bort. Det blir bra. Det gäller bara två dagar.

6 kommentarer

  1. Åh du kommer må så bra efteråt när du fått några dagar själv och TL kommer FRODAS med sin farmor och pappa i några dagar ♥️ Det kommer gå jättebra!

  2. Så inspirerande Maja! Du kör ditt race och jag är bombsäker på att TL kommer ha det bäst, och jag hoppas att du kan njuta där du är och inte ha dåligt samvete. Som tidigare kommentarer har sagt så tror jag också att du kommer må så bra efter de två dagarna av att ha tagit hand om dig själv och vågat satsa på jobb! Ska bli så spännande att se vad som kommer i framtiden med dig 🥰. You rock!!

Skriv en komentar