Maja Nilsson Lindelöf

Jag har svävat på moln hela dagen och harmonin i min kropp är total. Jag märker hur ordning och reda går hand i hand med allting i livet. Jag gjorde ett jobb idag som annars nog hade gjort mig lite stressad att få klart men istället gjorde jag det i lugn och ro, jag har ätit hälsosamt hela dagen och dessutom druckit betydligt mycket mer vatten än vanligt. Det blev liksom härligt att gå till vinkylen, hälla upp vatten och slå sig ner i soffan och se sina fina nya tulpaner. Ordning är nog betydligt viktigare för min mentala hälsa än vad jag har trott dessutom, igår satte vi oss i soffan och bara andades ut jag och Victor. På måndag kommer dom igen för att göra klart övervåningen och dessutom garderoben, när den är organiserad ska jag rensa, eller är det kanske bäst att göra innan? Hmm.

Harmonin.

Nystädade lådor.

Här inne har det varit alla möjliga saker, kartonger, kuddar till utemöblerna och ramar. Men nu är det fläckfritt.

Och tvättstugan/TLs skötrum är fixat, inga små strumpor som ligger där, utan pyjamaser, böjor, våtisar och produkter så som barnolja, kräm och mediciner.

På måndag fixas såklart resten och jag tänkte även göra ett inlägg om vårt fina badrumsskåp! Jag hade feeling i höstas och hittade inspiration på youtube, så jag beställde hem massor av lådor och ställ till mina produkter och till allt smink och det är faktiskt det enda stället i hela huset som har hållit sin ordning, har ju insett att lådor och smarta små trix är det som gör grejen. Är det bara jag men att se videos på youtube där folk organiserar och delar med sig av tips har blivit min nya grej. Exempelvis denna eller denna.

Nu ska jag börja tända ljus och göra mysigt, igår bokade jag och Malin en spontanbiljett till henne så hon kommer vara här i helgen hos oss. Så mysigt och underbart. PUSS

17 kommentarer

 1. Åh vilket mysigt inlägg <3 Fint att se att du känner sån harmoni 😍 Trevlig helg!

 2. Skulle va kul att få veta hur många kvadrat ert hus är, hur många rum de är, vad för typ av rum osv! Förstår helt & hållet att du inte vill visa upp bilder men skulle va intressant att få veta lite mer om vilken stil huset är byggt i, hur många våningar de är osv osv 🙂 <3

 3. Sen också vad du tycker är bäst och sämst me huset, känns väldigt annorlunda i stilen jämfört me era boenden i Sverige 🙂

 4. Hej! Om du vill ha ett tips, så kan ni sätta upp lite bilder under hyllan över skötbordet ( babblarna, bamse, pippi osv) jättekul för TL att ligga och kika på när ni byter blöja 😊 och något ni kan prata om under tiden.

  Kram

 5. Åh herreeegud vilken dröm. Älskar organisering mer än allt och aldrig varit så taggad på något som att se ert badrumsskåp haha. Rensar och slänger ut saker en gång i veckan (har absolut noll övrigt liv, ingen liten gullig unge och bor i en etta) och man mår sååååå bra efteråt.

 6. Hej Maja! Jag har en fråga till dig som jag hoppas att du kan hjälpa mig lite med. Det är såhär att vi är ett kompisgäng som umgåtts i många år, både tjejer och killar, som känner varandra väldigt väl. Alla är kompisar och många är singlar. Under en fest nyligen så strulade en av killarna med mig och det slutade med att vi låg med varandra. Sen på festen efter så var det som tidigare, vi snackade, hängde och så, men ”ingenting hände”. Nu kan jag inte släppa detta. Vad gör man? Hur ska jag veta om jag bara ska strunta i detta och fortsätta som innan eller om det faktiskt betydde något? Det känns väldigt konstigt för mig att fråga honom rakt ut. Men uppenbarligen betydde det ju något för mig eftersom jag inte kan släppa det.

  Btw älskar din blogg! Kram Lina

 7. Hej och tack för en fin blogg. Jag ser bara halva bilder, är det meningen ellerär något galet? 😊

 8. Hej! Allt är så fint. Jag brukar aldrig kommentera blogginlägg. Meeeeen när jag såg att du använder Pampers sensitiv våtservetter fick jag ont i magen. Jag själv har använt de i tre månader på min son. Han började få massa exem sår i rumpan och blod i blöjan. Jag har naturligtvis sökt vård slutat med mjölkprotein osv men inget hjälpte. För ett par veckor sedan råkade jag komma in på en hemsida som jämförde och skrev om våtservetterna och då såg jag att de var de enda våtservetter som var rödlistade. Typ mest allergiframkallande ämne, parfymer trots att det står parfymfritt osv. Jag slutade tvärt med de och min son blev bra både i magen och huden. Ville bara dela med mig. Hoppas inte TL drabbas av nått sådant. Kram på er

 9. Hade världens sjukaste dröm inatt. Jag, du och Victor hade blivit vänner? Vet inte hur eller när.. men min sambo visste inte om det. Så jag var med er i Stockholm och bad din Victor ringa min Victor (ja dom har samma namn) via videosamtal på Messenger på min mobil. Min Victor svarade och i andra änden såg han sin idol… Victor Lindelöf och han skrek av glädje och fattade noll. Allt va så sjukt 😂😂😂 haha!

 10. Blir så himla glad och lugn av att gå in här!! Varvar ner efter jobbet här och det är det mysigaste

 11. Hej Maja! Så himla mysigt hem ni verkar ha! Jagar nyfiken på var du köpt lilla skötmadrassen du har i tvättstugan? Letar efter exakt en sådan! Kram Ida

 12. Såå kul och mysigt att du visar upp lite fler sidor av ert fina hus! och organisering behöver vi alla !!

 13. Efterfrågar inlägget om ditt badrumsskåp haha, har värnat på det och tycker såna inlägg är sååå roliga och befriande! Plus behöver tips på lådorna du har i skåpet 😍

Skriv en komentar