Maja Nilsson Lindelöf

Jag ÄLSKAR min nya väska som jag hittade på H&M för 199 kronor för ett tag sen. Kommer bära den hela våren till jeans, skjortor och klackar. Eller cykelbyxor, skjorta och sneakers. SNYGGT! Ni hittar den här! (affiliate). UPPDATERING – den verkar vara slut på den svenska hemsidan men då blir dagens tips att kika i närmsta H&M butik!

8 kommentarer

 1. Tips på inlägg! Snygga skjortklänningar att bära under våren/sommaren till cykelbyxor och sneakers. Tycker att det är svårt att hitta snygga skjortor i lagom längd och speciellt vita som inte är genomskinliga 🙂
  Kram!

 2. Tips på framtida inlägg som hade varit roligt att läsa! Snygga skjortklänningar att bära under våren/sommaren till cykelbyxor och sneakers. Tycker att det är svårt att hitta snygga skjortor i lagom längd och speciellt vita som inte är genomskinliga 🙂
  Kram!

 3. Vet inte om det bara är för mig men just din blogg laddar jättejätte segt och hakar upp sig. Är det fler som har det problemet?

 4. Hej Maja,
  Vill säga att du gör ett fantastiskt jobb med allt du gör det är ett nöje att följa dig! En fråga, vi ska gifta oss i smyg på en strand och jag undrar vad det var tyg på din klänning från Ida lanto?

 5. M8 DU KOM PRECIS UPP SOM MASCARAMODELL PÅ MIN YOUTUBE! GRATTIS så välförtjänt!

 6. Hej Maja!!
  Jag tar examen nästa fredag och har inte hittat något att ha på mig 🙁 tänkte om du kanske kan tipsa om lite kläder? 😍
  Kram

 7. Fan va du är bra på att mixa budget med lyx, riktigt inspirerande att se någon som fakriskt har en riktigt bra stil trots kanske möjligheten att köpa alla möjliga designer grejer och ändå köper en väska för 199 och kanske mixar med lyxgrejer och dessutom gör det skitsnyggt. Älskar din stil. Puss.

 8. Hej Maja! Först och främst måste jag säga att jag älskar din blogg och varje gång jag läser den så blir jag otroligt inspirerad. Jag är 22 år gammal som tycker att jag har alldeles för mycket olika kläder i min garderob, vissa kläder är inte alls sammanhängande. Detta är något jag kan bli riktigt trött på. Trender är något jag gillar enormt och det är också något som syns i min garderob, så fort en trend är över blir det knappt att det plagget används längre. Det här är såklart väldigt tråkigt och otroligt oekonomisk också att fortsätta såhär.
  Nu till min fråga, jag undrar hur du hittade din egna stil? Tycker du att din stil har förändrat mycket under åren och har du några bra tips på kläder som alltid kommer att funka, som aldrig riktigt ”går ut i stil” om du förstår hur jag menar. Jag tycker att du har en väldigt bred stilsmak och jag gillar hur du alltid eller oftast, lyckas få in starka färger i din klädsel. Idag ser man oftast bara beige, vitt eller svart på influensers och det är roligt att se att du gör något annat.
  Hoppas att du kan hjälpa mig med det här, kram på dig! 😊

Skriv en komentar