Maja Nilsson Lindelöf

2019 började med att Malin kom hit och mös hos mig i några dagar, jag var gravid och hon solbränd från LA. Bästa Malin.

Magen växte på och jag ÄLSKADE den här perioden. Det var en tuff jul med sååå mycket känslor och ångest men nu började jag andas ny luft och igen och hade fokus förlossning och mys.

Det var Elle-galan och jag såg ut såhär!

Jag och Sanna hade livepodd på Haymarket med Livet på läktaren! SÅÅÅ roligt att få träffa lyssnare och det kändes så stort för oss att ENSAMMA och tillsammans ha rott det här i land.

Och det var ett vinterland väl tillbaka i England igen. Kom ihåg hur jag andades ut när jag kom tillbaka hit, det var en hektisk graviditet och nu var det liksom okej att på riktigt logga ut och bara förbereda inför bebis.

Så i februari började fixet här hemma på riktigt. Åh vilken fin tid i livet, magisk. Alla tankar om hur det skulle bli, vem som låg där inne i magen, hur han skulle se ut. Det var så spännande, och läskigt, och fint.

Och solen lös i England! Här påväg till brunch med älsklingsmagen.

Det var många många myskvällar hemma. Vissa dagar kunde vi inte ens lämna hemmet utan bara titta på Netflix en hel dag hemma i soffan.

Vi åkte till London och gästade Skavlan!

Och vi städade, städade och städade.

Tovis och Vickan kom hit och gjorde mig sällskap <3

Och magen växte och växte.

Sen kom mars och vi fixade i ordning vagnen! <3

Och vi tvättade barnkläder <3 åh, så litet allting var.

Och alla väntade och väntade och väntade!

Och vi la pussel 24/7.

Samtidigt som lägenheten i Stockholm renoverades förfullt!

Och sen kom en tuff vecka där jag bara har privata bilder, men här är en bild från sista dagen som gravid! PIRRET OCH NERVOSITETEN, känner det bara jag ser den här bilden.

Och sen kom den största dagen i livet. 24e mars. Ted Louies födelsedag. Livets bästa dag. Resten av mars togs bara mest privatabilder, mestadels på frukostmackor i sängen, ett stökigt hem och en liten liten liten bebis och hans trötta men lyckliga föräldrar.

Dessa tre månader var helt klart dom bästa i mitt liv. Jag svävade på moln och var så otroligt lycklig.

1 kommentar

  1. Minns livepodden som igår. Absolut en av mina bästa bästa bästa höjdpunkter under 2019. Att få träffa dig och Sanna som är mina förebilder var så mäktigt och häftigt. Jag saknar ”er” ❣️

Skriv en komentar