Maja Nilsson Lindelöf


Åh jag är inne i ett riktigt härligt mood just nu. Dagarna rullar på och jag går runt i mjukiskläder, städar och slänger skit. Jag vill ha ordning på en ny nivå och se varenda plagg jag har i garderoben och mina sminkborstar ska vara städade i ett ställ. Nytt år gör sånt med mig, nystart på riktigt.

Så såhär ser jag ut just nu innan vi åkte iväg på husvisning. Vi tittade på ett gammalt fint Victorianskt hus med massor av småvåningar, ett så fint kök och gigantisk trädgård. Vi får se hur det känns när vi har sovit på saken.

Jag har kommit igång med träningen igen och framförallt mina promenader. Jag lämnar inte TL längre på barnpassningen med tanke på hur ledsen han blev på gymmet MEN snart börjar nog Sandra jobba mer hos oss OCH så ska vi kika på nursery nästa vecka. Två timmar om dagen att få träna och dricka en smoothie behöver jag nu. Victor är borta otroligt mycket och jag behöver avlastning.

Här tog vi en paus i städandet men nu ska jag fixa klart garderoben, den här gången ska jag rensa på riktigt. Mitt mål är att gå in i en garderob där jag faktiskt använder allting. Bättre att ge kläder till mer behövande också. Ska bli skönt med en utrensning nu.

6 kommentarer

  1. Hej Maja!

    Min Sambo fyller 30 år om 2 veckor.
    Jag har bokat in ett dygn i Stockholm för oss då och ordnat barnvakt. På lördagen har jag redan planerat hela dagen men det är på söndagen som han fyller. Vi har hela dagen i Stockholm innan vi behöver åka hem. Har du eller någon av er fina läsare tips på vad vi kan göra för härligt på den stora dagen som funkat förmiddag/lunchtid? Så tacksam för hjälp!

    • Mysigt! Testa downtown campers spa med pool utomhus och takbar. Man behöver inte vara gäst på hotellet, kan beställa en trevlig hälsobricka, träna och dricka bubbel! Plus att behandlingar finns att boka trpr jag. Perfekt ställe för dagsaktivitet!

Skriv en komentar