Maja Nilsson Lindelöf

Så var det måndag men för mig känns det lite som lördag för mig ändå. Jag har haft den mest magiska helgen och idag väntar julgransshopping och julfest med laget. Så himla mysigt. Men nu kikar vi på helgen!

I fredags tog vi oss ut på en lunch hela familjen och såhär såg vi ut! Även om det är kallt här nu så är det fortfarande soligt vilket är fantastiskt. Själen blir så glad av sol. Ted Louies väst hittar ni här hos Livly!

På eftermiddagen vaccinerades lille man så vi hade handlat hem massa god tapas så när han hade somnat för natten spelades hög julmusik, det lagades både pizza och pasta och jag drack ett glas rött.

I lördags lös solen och vi var ute på en långpromenad. Som jag sa i min senaste vlogg så har ju vi haft svårt att få till helgkänslan eftersom att både jag och Victor oftast jobbar på helgerna men den lilla detaljen att Ted Louies barnpassning är stängd på gymmet och att vi därför inte riktigt har en tid att passa gör att helgerna återigen är heliga. På lördagar äter vi frukost läääänge framför tvn innan vi tillslut tar oss ut på vår promenad.

På eftermiddagen hade jag dejt med en kompis kompis som jag har träffat en gång här i Manchester förut. Hon är också från Sverige och SÅ trevlig så vi gick lite på marknaden innan vi slog oss ner på en fullsmockad pub och beställde en flaska vitt vin. Där satt vi och pratade om livet tillsammans.

Vid sex åkte jag hem och bytte av Victor eftersom att han skulle till hotellet.

Och igår städade vi hela dagen och pysslade lite. Jag gjorde bland annat dessa! Min mamma gör ju alltid julgrupper under jul så jag antar att jag fick inspo därifrån. Inte för att det här var så avancerat men ändå.

Och ute var det frost heeela dagen! Efter Victors match (och han gjorde mål, så duktig) kom han hem och jag hade lagat middag som vi såg framför Ensam hemma. Jag hade aldrig sett den innan och det var tydligen helt oacceptabelt så den åkte på direkt. Vi hade så mysigt att jag inte tog en enda bild.

Nu ska vi mot gymmet! Pt-timme väntar!

2 kommentarer

  1. Hej Maja! Tack för en fin blogg med mycket bra tips och råd. Jag har en liten fråga som jag hoppas jag kan få hjälp med. Jag har en dotter på snart 6 månader. Jag älskar att vara mamma. Men jag gick igenom en tung förlossning och efter det hamna jag i en förlossningsdepression. Jag har aldrig ”mått dåligt” tidigare så det var en total vändning i livet. Efter det så har jag otroligt lätt till gråt, en grov dödsångest och kan typ inte förmå mig själv att vara ifrån min dotter. Vi har planerat att ha barnvakt för första gången på juldagen men det ger mig sån grov ångest att lämna ifrån mig henne. Jag har redan sånt fruktansvärt dåligt samvete att jag nästan vill ställa in våra planer. Jag vet att det bara är nyttigt och att jag måste göra andra saker utan mitt barn. Men hur ska jag tänka för att underlätta min ångest? Är det vanligt att känna såhär? Det tar oerhört mycket på krafterna. Tack på förhand och igen, tack för en otroligt givande blogg <3

  2. Hej Maja!

    Så utrolig flotte og reflekterte svar du har. Jeg lurer på hvilket merke det er på lysestakene det er bilde av i dette innlegget? Har forsøkt å finne de på nettet, men finner de ikke noen steder.

    Takk for at du skriver så ærlig og vakkert! <3

    Puss å kram

Skriv en komentar