Det var min morgon idag så jag och Ted Louie gick upp vid halv sex och tittade på Nyhetsmorgon och lekte med stekspadar <3

Vid halv åtta fick Victor ta över och jag låste in mig på hans kontor för ett möte med min psykolog. Välbehövligt och väldigt skönt. Väldigt väldigt skönt faktiskt. Utanför regnar det och nu ska jag upp till grabbarna som gosar i sängen. Det blir en bra dag idag.

2 kommentarer

  1. Heej fantastiska du!! Jag skulle så gärna vilja veta vart man kan hitta den svarta kappan du har på dig i din nya (underbara) youtube video? Du har ju tipsat om massa jackor, och har älskat de inläggen!! Skulle jättegärna ha ett till med kappor, lite vad du köpt och vad du tipsar om!! Vore så inspirerande!! Du är bäst! Kram

  2. Hej Maja!
    Älskar dig & din blogg. Jag har en dotter som är en och en halv månad yngre än TL och hjälp. Hon är sååååå mammig och jag har varit iväg på tjejkväll/utgång 2 gånger. En gång i Oktober och en gång förra helgen. Min man/pappan hade henne då och herregud hon grät i ca 2 timmar i streck. Vi facetimea och han provade massa olika saker men hon bara grät. Till slut somnade hon efter massa babblarna tittande vid 00 på natten. Har TL aldrig varit mammig? Och ni var ju på gala häromkvällen med barnvakt. Hur gick det och är han alltid bekväm med barnvakt? Vill så gärna kunna lämna henne till farmor/mormor men om inte ens pappa/min man duger EN kväll så vill jag ju inte lämna henne till farmor/mormor och ge dom en gråtfest.
    Hjälp! Tips/tricks/igenkänning/nån tanke på vad jag kan göra??

Skriv en komentar