Vi har varit ute på långa härliga promenader i solen. Jag har verkligen hittat my happy place precis runt hörnet från vårt hus och här hittar jag ett lugn och nästan som en andlighet. Låter ju helt galet men här går jag och andas in luften och bara är. Jag förknippar även den här rundan mycket med en total lycka eftersom att det var här jag, Ted Louie och min mamma gick för första gången när han bara vara någon vecka gammal. Ett av mina finaste minnen i livet såklart, att få gå med sin egna mamma och son på en skogspromenad en vårdag i mars. Den här skogen kommer jag att minnas i hela mitt liv.

Jag har lagat vegetarisk-lasagne! Det var supergott och fick mig att bli mer motiverad att försöka äta mindre kött och mer vegetariskt. Jag tog dock ingen bild på själva lasagnen för den blev väldigt ful MEN god.

Ted Louie är HELT magisk nu och jag bara ÄLSKAR den här åldern. Han har aldrig varit såhär söt och jag har aldrig känt mig så här naturlig som mamma. INGENTING är jobbigt just nu med den här lilla korvisen. Kan vara att Victor har tagit fyra nätter och mornar i rad men ändå.

Victor hade match och Majsan beställde hem både sushi och grejer. Tände ljus, tittade Kardashians och drack ett glas rött. Väldigt mysigt.

Vi har gått i TVÅ affärer med hans stora vagn och jag ville dö. Herregud så jobbigt för både mig och alla inblandade, usch. Men jag var tvungen att hitta ett par skor för att…

…det väntades gala med Manchester United! Jag hade en helt annan outfit planerad men en kvart innan vi skulle åka tog jag denna gamla blåsan istället från Zara. Den köpte jag för några år sedan så finns tyvärr inte kvar, har fått många frågor om den! <3

Och vi hade barnvakt och hade en väldigt trevlig kväll!

Jag och Ted Louie har varit på ytterligare en barnkurs. Denna veckan var det tema ”skog”.

Och jag har börjat plocka fram julpyntet! Eller jag tog fram dessa fina från Watt och Veke men sen blev jag sur för det måste faktiskt vara städat innan man börjar pynta. Så Victor lovade mig att vi ska fixa i ordning allting nu i veckan så att jag till helgen kan julpynta i lugn och ro.

Och så har jag sparat ner den här i min telefon. En text som jag behövde läsa.

8 kommentarer

 1. Att vara i skogen är så avkopplande, att bara fokusera på andningen och titta sig runt omkring på allt det vackra.
  Vilken liten sötnos han är eran son😊

 2. Jag blir lika glad varje gång du skriver ett inlägg eller lägger upp en video! Du är en stor inspirationskälla och ger så mycket energi,
  keep going! Stor kram

 3. Hej Maja <3 Jag kollade precis på din senaste vlogg och blev nyfiken vad ni har för kaffemaskin i Sthlm? Är den bra eller har du någon annan att rekommendera?

 4. Ganska random fråga men har fått för mig att du är en julälskare 🙈 Vart hittar man julgransdekorationer i Manchester? 😂 ska dit i helgen… Kram ❣️

 5. Hej Maja! Mys att Ted-Louie är i en så härlig period nu. Måste fråga, hur söver ni honom på kvällarna och dagarna? Lägger ni honom i hans säng och han somnar själv eller ”söver” ni honom och ligger bredvid? Behöver lite tips! :):):)

 6. Charlotte Svara

  Hej fina Maja!
  Har ni 2 ulika vagner til Ted Louie, siden du skriver den stora vagnen? Kan du beretta mer om hvilke vagner dere har? Behøver tips!!

 7. Hej Maja!
  Kan inte du tipsa om roliga sällskapsspel nu inför stundande julledighet? Jag tycker att det är så mysigt att tända ljus och spela sällskapsspel tillsammans med vänner och familj men skulle behöva lite ny inspiration när det kommer till spel. Ser att ni ibland brukar spela spel du och Victor samt med vänner och familj. Tack för en bra blogg! Kram

 8. Bästa Maja! Blir lika glad och lugn varje gång jag läser din blogg ellet kollar på din Youtube. Inspireras så mycket av dig. Tack!❤

Skriv en komentar