I betalt samarbete med Chimi Eyewear.

GOD MORGON TISDAG! Här kommer årets första julklappstips och det är solglasögon från Chimi. Solglasögon har varit mitt go-to när det kommer till presenter och det är en gåva man vet att någon blir glad över. Jag köpte det till Victor i födelsedagspresent för året och i våras köpte vi det till servitören vi hade i vår box på Old Trafford. Jag ÄLSKAR solglasögon och kan inte få nog.

Nu har jag valt ut mina favoriter hos Chimi och några delar jag och Victor på eftersom att en del av dom är unisex. Den här gången blev den röda tråden mörka brillor vilket jag tycker är det snyggaste, enkelt att matcha och det blir det där lilla extra till ens outfits. Så det blev neutrala färger men olika former!

Just nu så är det Chimi Black Week vilket ger ett erbjudande på upp till hela 50 % rabatt på hela core sortimentet OCH med koden MAJA får ni ytterligare 10 % rabatt på hela sortimentet när du handlar två produkter eller fler (gäller så långt lagret räcker). Koden är giltig från idag till den 2a december!

Här kommer mina favoriter!

  1. Craftmanship Square 2. Berry #005 Black 3. Berry #004 Black

Coco #003 Black

Litchi #002 Black

Ginger #003 Black

Jag har tänkt matcha brillorna med kappor i höst, till den puffiga vinterjackan och till våren med jeansjackor. Jag är iallafall en sån person som alltid har med mig brillor oavsett om det är grått ute eller inte, har man lite tur kommer det tio minuter sol och DÅ åker dom på.

Chimi är ju ett svenskt varumärke så passande nog nu till vintern i Sverige har dom även släppt skidglasögon vilket är perfekt nu till skidsäsongen och det finns även en pop up butik i Sturegallerian just nu, där såklart Black Week-erbjudandet gäller samt koden MAJA. Det är även fri frakt samt fri retur!

Nu ska jag iväg på barnklass med Teddan, vi hörs senare <3

1 kommentar

  1. Julia Törnqvist Svara

    MAJA! Livets bästa- att se att du lagt upp en ny vlogg på kanalen 😍 ÄLSKAR ÄLSKAR ÄLSKAR!! ♥️♥️
    Du inspirerar varje dag ♥️
    Vill du snääälla länka din svarta SÅ SNYGGA skjorta du har på dig när du gör samarbetet med solglasögonen?! Samt den blommiga blusen man ser när du gör plåtning för mama? VILL KOPIERA RAKT AV 😘
    Kärlek o Kramar ❤️❤️❤️

Skriv en komentar