Maja Nilsson Lindelöf

Dagen har rullat på med träning, jobb och plock här hemma. En resväska är gjord, två kvar – men det får vänta tills imorgon. När klockan blev sex gick jag och Ted Louie upp och badade, kanske den mysigaste stunden på dagen.

En lycklig men trött mamma.

Och när jag kom ner var middagen serverad, laxsås med ris och sallad. Victor fick ledigt ikväll (av mig) så han spelar playstation, och jag tänkte bara säga hej till er för nu ska jag tända ljus och titta på en dokusåpa. Det är vår lilla fredagskväll, förra helgen var jag ute och dansade i Stockholm så det här är precis vad jag behöver.

7 kommentarer

  1. Kan inte du tipsa om snygga blåa jeans och vita fräscha skjortor? Så fint men så svårt att hitta snygga!

  2. Var är din svarta dunjacka från, som du hade på dig på en instagrambild? 😍

  3. Åh vilken mysig fredagskväll!😊
    Jag tänkte bara fråga vad det är Ted Louie sitter i när han badar 😊

  4. Hej Maja! Vet att ni spelar sällskapsspel ibland. Har du tips på några roliga? Tänkt att köpa det i julklapp nämligen och skulle behöva lite tips! Kramar

Skriv en komentar