Maja Nilsson Lindelöf

Klick! (adlink).

Jag har länge varit på jakt efter de mest perfekta mjukisbyxorna. Jag är en sån som tycker att det kan vara så himla snyggt om man stylar det rätt så när jag hittade dessa från Gina blev jag överlycklig. Dessutom finns dom i barnstorlekar också så jag kan matcha med Ted Louie. Tips!

4 kommentarer

  1. Hej fina Maja! Älskar dig och dina kanaler, blir alltid så glad när jag går in och kikar, mysigaste stunden på hela dagen! En idé på video som vore så kul om du gjorde skulle vara att du beställer hem några Caia produkter och även deras nylanserade parfym! Skulle vara härligt med en helt ärlig recension med någon som inte har tillverkat produkterna hehe, och även se dig testa sminket såklart. Kram på dig och hoppas verkligen att du mår bra just nu, det strålar om dig!

Skriv en komentar