Maja Nilsson Lindelöf

Äntligen är det dags att bege sig mot England och få landa hemma en stund. Det har varit en hektisk och ganska så jobbig höst för mig känslomässigt så det känns väldigt skönt att verkligen få komma hem nu. Väskorna är ”packade” (slängde bara ner allting den här gången), grabbarna tar en powernap i sängen och snart ska diskmaskinen sättas på och den sista mjölken sköljas ur så det inte förmultnar här hemma. Vi började dagen med ett möte jag och Victor men nu har mjukisarna åkt på och håret åkt upp i en toffs.

7 kommentarer

 1. Vill bara säga att jag längtar tills nya numret med dig i mama släpps. Så mysigt – och då har jag inte ens själv barn.

 2. Hej Maja! Letar efter det perfekta mjukis/resekläderna och nu ser jag dem på dig!! Vart är byxa och tröja ifrån? Kram❤️

 3. Hej,fina Maja❤️! Ville bara börja och tacka dig för den fina och genuina bloggaren, youtubern , businesswoman och powerwoman du är, du är den enda bloggaren jag faktiskt GILLAR att läsa och du är FETT SKÖN. ;))) Jag har två frågor. Hur gör du för att få bra självförtroende vare sig det gäller kompisar,jobb osv. Jag har dåligt självförtroende för det känns som om jag hela tiden är annorlunda och folk glor (kan tillägga att jag är svart kvinna med slöja) så kke därför men vart jag än är typ känner jag att det är så folk kommer döma mig typ och de har satt en etikett på mig. Den andra frågan är när det gäller kompisar, det känns som många har lätt för att skaffa kompisar , men jag är liksom fast vid ”engångsvänner” stadiet. Alltså jag träffar sköna människor en gång , sen är det inget mer med det och det känns väldigt ensamt även fast ingen skulle ana det för jag är typ glädjespridaren o jag vill inte ALLTID vara den som skriver först, hoppas du fattar vad jag menar. Ha d gööööttt❤️/N

 4. Hej Maja,
  Jag har inte läst din blogg så länge men du verkar vara en fantastisk tjej.
  Det jag undrar lite om det du skriver om ditt mående. Har det alltid varit så eller är det flytten till England. Du verkar ha många fina vänner så därför undrar jag lite. Jag vill inte vara nyfiken på ett tråkigt sätt utan frågar för jag bryr mig.
  Kram

 5. Orkar inte så snygg du är, min största stilinspiration! Vilken BUS använder du till ansikte, och vilken till kroppen? Tacksam för svar<3

 6. Åhhh jag önskar ett redigt inlägg om hur man reser snyggt (och bekvämt!). Tips tips tips!

Skriv en komentar