Maja Nilsson Lindelöf

God morgon från Bromma flygplats! Jag var uppe i ottan och duschade, pussade på en bebis och sminkade mig. Idag är en stor dag för mig, Teddan har barnvakt och jag är i Borås hela dagen. Är nervös och har prestationsångest men förutom det så ska de enbart bli kul idag. Vi har skålat hela helgen efter kontraktet jag skrev i torsdags och jag längtar verkligen tills jag får visa er vad det är jag gör. Nu är det boarding! Puss

18 kommentarer

 1. Så spännande 🙂 Blir roligt att få höra vad det är! Grym är du!
  Jag har en liten önskan, vore så kul med lite uppdatering om TL. Typ sovrutiner, vad han äter, om han varit i någon fas osv? 🙂
  Stor kram!

 2. Så tråkigt att du väljer att flyga inrikes. Får man fråga varför? Absolut att man kanske måste flyga utrikes men från Bromma till Borås.. känns det verkligen bra i magen? Ps. Detta är ingen PK kommentar just riktad mot influencers eller mot dig bara för att hata utan en helt vanlig fråga jag skulle ställa till vem som helst som väljer att flyga inom Sverige när det finns så bra tågförbindelser. Det är ändå miljön vi pratar om samt att du ”normaliserar” det som att det inte vore konstigare än att ta tåget.

  • Hej! Jag håller helt med dig! Jag kollade upp tåg det första jag gjorde men det enda sättet jag skulle hinna med det här var med flyg idag tyvärr eftersom att jag var tvungen att komma hem i tid för att byta av barnvakten då jag är ensam med Ted Louie. Men jag klimatkompenserade för mitt flyg idag och för vår resa tillbaka till England imorgon. Håller helt med dig! Kram

    • Tråkig och onödig kommentar då hon redan givit ett utförligt svar hur hon kollat upp alternativ, att hon är medveten om problemet samt ändå också klimatkompenserat. Vad vore alternativet, tacka nej till jobb? Det är jättebra att upplysa oss men gör det gärna med en trevlig ton som motiverar oss till att vilja bidra istället för att ”dissa” valet när en ändå tyckt en gjort så gott som möjligt av situationen.

     Borås – då hoppas jag att det involverar kläder 😍👌

 3. Vad du än ska göra kommer du göra det såååå bra!!!
  Mvh ”Hej Maja! Tack!!!! Varför sa jag tack??? Gillar din blogg”-tjejen i gaten 🙂 (stelaste jag någonsin sagt till någon hehe)

 4. Finns massa tåg till Göteborg/Borås för den som vill tänka på miljön. 🙂

 5. Håller med nedanstående om att du är så värd detta, och vad det än är så kommer du göra det så bra! ❤

  Jag tänkte höra med dig, om du har några tips kring hur man kan komma igång med träningen och sedan behålla motivationen och disciplinen? Jag bytte gym för snart två månader sedan och har inte alls tränat så som jag hade velat. Är en känslomänniska precis som du och önskar så att komma igång med träningen och få in det som en rutin så att mitt mående kanske blir bättre. Tack så länge och kram!

 6. Julia Norgren Svara

  Du inspirerar mig så mycket med allt du gör och hur du gör det.❤️ Löser dina dagar med jobb samtidigt som du har TL och en fotbollsspelande man.❤️ DU ÄR GRYM. Stor förebild för mig och många många andra❤️❤️ Kram

 7. Hej Maja! Vill bara börja med att säga att jag älskar att följa dig på dina sociala kanaler och du gör ett grymt jobb! Sen till min fråga, kan inte du tipsa om lite bra julklappar nu inför jul, till ens mamma, syskon, sambo osv? Det är alltid lika svårt och det känns som att du har stenkoll på roliga presenter 🙂

  Kram, Louise!

 8. Hej bästa Maja!
  Ska bli kul att se vad du döljer 😍 men jag undrar vart du köpt babyshark gosedjuret, skrev tidigare till dig på DM. Tack bästa du för en fantastisk blogg

 9. SÅ KUL att höra! Du förtjänar det allra bästa!! Du är fantastisk Maja! <3

 10. Åh så spännande och wow vad du är värd detta, 100 %!!!!!!
  Älskar dina inspo-quotes du delar lite då & då på Insta-story, finns det någon möjlighet att följa dig på Pinterest? Behöver så mycket pepp som möjligt nu under den mörka hösten, och du hittar så himla fina citat som inte är för cheesy. Kan tycka att många tyvärr blir det.
  Ta hand om dig och Ted-Louie! Och Victor såklart! Kram

Skriv en komentar