Maja Nilsson Lindelöf

God kväll era fina människor. I skrivande stund sitter jag vid köksbordet med tända ljus, ska precis beställa hem lite mat och spela in det sista för dagens vlogg. Dagen har gått i ett, som det brukar när jag är hemma och nu, alldeles snart ska jag logga ut och ta kväll. Jag har blivit väldigt duktig på att verkligen logga ut och inte låta hjärnan ta upp massor av onödig information. Okej, jag kollar på serier och borde väl egentligen läsa en bok men jag tycker att det iallafall är ett steg i rätt riktning. Jag vet inte senast jag låg i sängen och skrollade igenom instagram istället för att bara ta vara på stunden med mig själv och verkligen stänga av. Det kanske blir så när man får barn också, varenda minut ensam blir dyrbar på ett annat sätt. En stund att ladda om batterierna och jag har insett att ströskrollande på sociala medier inte funkar för mig om jag vill ladda om. Det är mer för inspiration.

Igår hade vi plåtning hela dagen i princip för Mama! Så otroligt roligt och jag är väldigt nöjd med intervjun och bilderna tror jag blir jättefina.

Det var ett superhärligt gäng som var med i teamet och Jonna var på plats och hjälpte till.

Och Teddan var fantastisk och så fin i alla outfits. Fick mig att bli inspirerad till att klä honom lite roligare.

Efter det åkte vi hem till mig och Vickan kom över också. Vi tog ett glas vin och beställde hem pizza. Perfekt avslut på en bra dag trodde jag tills,

det plingade på dörren och jag fick blombud av min fantastiska man. Här går han och vinner guldbollen men skickar blommor till mig. Vet inte vad jag har gjort för att förtjäna honom. Och tack förresten för aaalla fina meddelanden och mail om hans intervju med sportbladet, håller verkligen med, det var en väldigt fin intervju.

Imorse skickade jag en till bild över hur glad jag var. Tänk vad omtanke och blommor gör med en. Glad i hela själen.

Och fick det här till svars <3.

Och idag har jag och Jonna plöjt igenom möten och showrooms. Det är mycket på gång nu så det krävs en del jobb nu vilket är väldigt kul men även hektiskt. Vi var bland annat hos H&M!

Och hos Gina!

Vid fyra var vi klara så jag och Ted Louie tog en promenad hem och sen så har vi badat, pussats, ätit gröt och facetimat med Victor. Nu har jag precis beställt hem bagels till middag (bland det godaste jag vet) och sminket ska av.

5 kommentarer

 1. Bageltips till dig som också bor i England: Bagels från New York Bakery!! (finns på Tesco, Waitrose, flera andra matbutiker) Så gott att alltid ha hemma. De kommer också i många olika smaker!

  Måste också säga att Ted Louie är den sötaste bebis jag sett. Seriöst!! <33

 2. Hallå maja jag behöver verkligen hjälp och tips!! Jag har just nu inget fast jobb utan är timvikarie på 2 olika jobb. Har testat på lite annat men det har inte varit något för mig. Problemet är att vissa jobb jag testat så är jag där ett pass men sen får jag ångest, blir osäker och får panik på mig själv och dagen efter när jag ska jobba ringer jag och sjukanmält mig, även fast jag inte är sjuk. Men jag får typ som panik och vill inte jobba. Jag vet inte hur jag ska ändra på detta möanter. Jag skjuter upp saker hela tiden och hittar på nya anledningar till att inte jobba så jag bara kan vara hemma. Vet inte vad jag ska göra längre. På morgonen har jag ibland noll motivation till att gå upp och struntar typ i det och sjukanmäler mig och sover vidare. Sen vaknar jag med största ångesten och tänker ”seriöst varför åkte jag inte och jobbade” och sen mår jag skit resten av dahen. Varför gör jag såhär mot mig själv för? Det är typ som jag bara gör det fast jag inte vet varför och kan liksom inte styra bort det. Snälla maja och snälla alla bloggläsare. Hjälp mig om ni har några tips, om ni nån gång har varit i samma situation eller om ni känner någon. Snälla!! Hade varit så tacksam och glad om ni alla kunde hjälpas åt att ge tips och pep! Jag måste ju jobba, jag vill ju jobba och jag mår såklart sjukt bra av att jobba. Ändå är det en liten del av mig som gör så jah inte jobbar, som typ styr över mig och jag ger mig för lätt och typ skiter i allt och tänker ”jah kan vara hemma den här dagen så lovar jag mig själv att jobba alla dom andra passen” snälla underbara människor när på Majas blogg. Vi är en liten familj här inne där alla har sina olika probleme så snälla hjälp mig här! Kärlek till er alla

  • Du får nog hitta vad grundproblemet är för dig gällande arbete. Är det dina kollegor som har ett visst beteende du inte kan hantera? Är det du som har dålig självkänsla och inte tror att du klarar av arbetsuppgifterna? Har du aldrig haft krav på dig tidigare att klara dig själv? Du skulle nog behöva ta ett arbete på deltid eller kanske bara på timme så får du gå varje dag du själv bokat in dig på arbetspass. Exempel kan vara bemanning, jobba på förskola, jobba extra i butik eller annat. Men om du ständigt är sjuk från dina tidigare arbeten så kan jag tänka mig att du har mindre bra referenser att uppge till ny arbetsgivare.

   Det du behöver inse är att arbete är ett måste,för alla (undantag om man är sjuk m.m). Men det är vårt sätt att kunna leva och klara oss. Arbete är ingenting som alla älskar eller vill men vi är många som varje vardag eller helg går dit ändå,för att vi måste! Du skulle behöva stärka din arbetsmoral och stärka din karaktär. Börja jobba med dig själv och din självkänsla. Kanske genom att gå till en terapeut eller prata med någon i din närhet.

 3. Caroline Källström Svara

  Hej Maja! Alltid lika kul att läsa din blogg, så mycket inspiration du ger! Väntar med spänning på reportaget från Mama! Måste fråga dig var den svarta toppen/blusen du har på dig tillsammans med jeansen och stövlarna är i från? Så fin, precis som du! Hälsningar Caroline

Skriv en komentar