Maja Nilsson Lindelöf

Här kommer en kort liten lista såhär på tisdagseftermiddagen.

& Other Stories har otroligt fina saker inne just nu, bland annan denna röda blåsa som passar fint till julens fester som ligger runt hörnet.

Jag kom över den här kappan och blev KÄR. Perfekt både nu i höst och till våren. Så stilig och tidlös.

Julen är ju snart här och ingen är gladare än jag. Jag googlar inredning, julpyssel och julbak. Tänkte göra en mysig vlogg i december med jultema. I år firar vi ju jul här eftersom att Victor spelar fotboll under hela julen så jag har tänkt göra det på riktigt den här gången. Jul 2.0.

Vi har tittat på Bergs Drömkåk här hemma och måste faktiskt tipsa! Så mysigt program och det kliar i våra fingrar, vi vill ju verkligen hitta en tomt i Västerås där vi kan bygga vårt drömhus.

Och vi avslutar med återigen ett tips om julen. TITTA vad fina snöflingor till fönstren, ni hittar dom här.

Inlägget innehåller adlinks.

7 kommentarer

 1. Hej! Ville bara berätta hur trevligt det är att få komma in här och läsa om vad du hittar på! Så himla mysigt verkligen! Som den hemnetnarkoman jag är var jag självklart tvungen att kika runt efter fina tomter i Västerås efter att ha läst detta. Antar att ni redan har kikat runt en hel del men hittade denna och tänkte att om ni mot förmodan missat denna så borde vi ändra på det! Tyckte den var himlans fin och minns också att ni ville ha sjötomt också! Hoppas verkligen att ni kan hitta er plats där ni kan må riktigt bra och känna er som hemma. Kramar!
  https://www.hemnet.se/bostad/villa-140m2-rytterne-vasteras-kommun-vikhus-15-15853175

 2. Är det bara jag men många ggr när jag klicka in på länkarna så hamnar jag på startsidan och får ändå börja leta upp det specifika plagget jag vill ha?

  • Men what? Gud jag som lägger ner mycket tid för att det inte ska bli så, finns ingenting mer irriterande. Ska kolla upp om vi kan ändra någonting!

   • Ja har hänt mig iallafall på 3 av länkarna i senaste inläggen. Många gånger hittar jag inte det. Tänkte att nu säger jag till, ändå lite av din inkomst som kanske gå förlorad tänker jag om det händer hos fler (eftersom man tappr suget på att köpa när man ska leta osv… aaa du fattar) haha!

    • Så bra att du sa till! Jag själv blir tokig när folk har länkat till något som inte stämmer! Ska se till att ordna det 😘 kram!!

 3. Hej bästa fina! Ska på vinterbröllop och behöver hjälp? Har ingen aning om vad jag ska ha för klänning? Man ska vara uppklädd och min kille ska ha mörkblå kostym mer än så vet jag inte! Ett ärligt rop på hjälp från min NR1 stilikon och förebild i livet generellt<3 Kram

 4. Åh, den röda klänningen ser så fin ut! Kommer dock bara till butikens startsida när jag klickar på länken😬 o lyckas sen inte hitta den när jag letar.. Aja, fin var den iaf!😊

Skriv en komentar