MEN vilken helg det blev. Dagen igår var mysig, jag och Ted Louie handlade, tog en långpromenad och fixade här hemma. Jag har börjat få en liten lördagsfeeling ändå trots vårt icke normala liv, men barnpassningen på gymmet är stängt på helger så vi båda vaknar och tar dagen som det kommer vilket är så mysigt. Inga måsten alls.

Vid fyra började vi förbereda dagens middag och för att få någonting gjort fick lillen bada i handfatet medan jag kokade rödvinssås på spisen.

Jag svirade om till pyjamas och redan vid 18 var Victor hemma och myset var ett FAKTUM.

Jag serverade potatisgratäng, kött, sallad och chevrésallad. Och rödvin. Det var en väldigt mysig middag, jag grät och vi pratade om livet. Och det avslutades med en chokladfondant jag hade kokat ihop tidigare och spel.

Idag har vi checkat ut. Det har varit dimma ute hela dagen så vi har suttit i soffan och myst. Tittat på Bergs Drömkåk och ätit rostade mackor. Båda grabbarna sover men nu ska dom väckas, deras lilla powernap blev en sovstund på två timmar. Imorgon väntar London för mig och Malin, så fantastiskt mysigt.

21 kommentarer

 1. En sån MYSIG helg 😍 Jag har en fråga: Vilka spel spelar ni när det bara är ni två? Inte hittat så många som är roliga för 2 pers och ni verkar vara lika spelgalna som vi 😊😊 Ha en fin söndagskväll!

 2. Älskar också spel. Vad brukar ni spela när ni bara är två stycken? De flesta spel kräver minns 4 personer känns det som. 🙂

 3. Maja, kan inte du tipsa om doppresenter/namngivelsepresenter till en pojke? 🙂 Kram från en gudmor till en lite pojke som snart skall döpas

 4. Hej! Skulle du kunna tipsa om bra sällskapsspel? Känner att jah och min man kan behöva det som en mysig egentids grej kram

 5. HEJ fantastiska Maja! Jag ÄLSKAR sällskapsspel förmodligen lika mycket som du och jag undrar verkligen vilka spel ni brukar spela när ni bara är ni två? Jag vill verkligen hitta nya spel nu när man har tröttnat på alfapet liksom. Hade typ varit kul med ett ”spel-inlägg” haha! Annars vill jag bara säga som alla andra att du är grym och en stor inspiration! Kramar!

  • Hej!!! Vi spelar monopol(snabbversionen) eller sequence! Två spel vi älskar! Sen är ju alla spel lite roligare om man är fler men ändå! Stor kram och tack för din kommentar! ❤️❤️❤️

 6. Blir lika glad varje gång du uppdaterar! Kommer det en julvlogg i år också? Kollat på dina vloggar hela helgen om och om igen

 7. Julia Törnqvist Svara

  Livets Maja ❤️❤️❤️ Älskar dina inlägg 😍 Jag och min pojkvän älskar också sequense 😍 Vill du fota och länka monopolspelet ni spelar?? ♥️♥️♥️

 8. Ted-Louie är ju för söt! Vem är han mest lik,dig eller Victor när ni var små? Vore kul att se några bebiskort på dig(eller båda). Så coolt att 2 människor skapar en minikopia men ändå en egen människa! Tack för en superbra blogg ❤

 9. Så mysig helg :D. Jag är föräldraledig men trotts att jag är hemma varje dag så får jag fredagsfeeling men det kan bero på att jag alltid har ÄLSKAT fredagar och dem alltid betytt god mat, gotte och mys

Skriv en komentar