Här skulle man ta en fin bild på sin faktiskt fina sallad man gjorde till middag men istället ser det ut som lite salladsblad med fågelbajs över. Jaja. Victor åkte imorse igen och efter en tuff och tidig morgon med Ted Louie kändes det sådär. Man känner sig lite ensam och svältfödd på kärlek när ens partner är borta såhär mycket men som tur är kom Sandra som en ängel från ovan och vi tog en kaffe och hade en fin stund i köket. Vi har haft lyxen att ha henne hemma här varje dag nu i två veckor och hon har underlättat så mycket för mig dessa dagar. Vi har hittat ett myr-bo i hallen som vi har förintat, organiserat förråden och så har hon tagit Teddan en timme eller två. Hon jobbade för en annan spelare i United i mer än tio år så hon är så duktig på att liksom hjälpa till hemma fast på ett naturligt sätt. Jag tyckte att det var jobbigt att ha hjälp hemma hos en förut (som den svensk man är) men med Sandra blir det naturligt. Man känner sig inte i vägen eller obekväm, utan det blir nästan som att ens extra-mamma är här. Väldigt glad över henne och tror att vi kommer ha en relation väldigt länge, trots att det skiljer mer än 30 år emellan oss.

Efter en stund med henne väntade gymmet och sen åkte jag iväg och handlade. Jag tänkte att istället för att deppa ihop TOTALT över min ofrivilliga ensamhet så kan jag ju köpa hem gott till kvällen, så snart ska jag göra mig min egna charkbricka och tända ljus. Till middag åt jag inte fågelbajs utan rödbets- och chèvresallad. Kände mig lite ensam men sen pratade jag med min fina kusin en lång stund och blev liksom påmind om att man inte är ensam. Utanför hör man fyrverkerier och regnet slår mot taket. Nu ska jag njuta av min egna kväll. Imorgon är äntligen Victor hemma för några dagar, och nästa helg väntar Sverige.

7 kommentarer

  1. Jag tycker du skriver så otroligt fint och det känns verkligen som att det kommer från hjärtart när du pratar om dina upp och ner i vardagen. Får en känsla av att du kanske inte du ger dig själv tillräckligt mycket cred för den ödmjukhet du vågar visa på en sån publik plattform när du pratar om inte bara din son men visar den svåra sidan att vara tillsammans med en ännu mer publik person, min kille jobbar borta mycket också och ikväll var det lite extra skönt att gå in på din blogg och 100% kunna relatera till dig utan att vi ens känner varandra. Tack <3

  2. Åh Maja. du inspirerar mig! din stil på kläder, du lixom bara har koll. Jag behöver lite hjälp med boots. då menar jag inte bara boots med klack, då det inte går på jobbet varje dag, vill du dela med dig av vad du tycker är fint:)

  3. Fina tankar! 💕
    Jag tror de flesta kan relatera.
    Skulle vara såå kul om du gjorde fler vloggar med tips om outfits och träning. Du inspirerar!

  4. Hører på Sigrid sin Home to you når jeg lengter litt ekstra hjem! Bare et lite søndagstips <3 Elsker bloggen din!!

Skriv en komentar