Idag har jag varit iväg på både gympass och pilates och efter en lunch kom jag hem och har bakat hela eftermiddagen medan mina grabbar har sovit eftermiddag. Terapi för mig. Nu ska jag njuta och ta mig en ledig kväll, Victor åker imorgon igen så det gäller att maxa tiden.

Så länge finns det en ny vlogg på min kanal, nämligen min förlossningsvideo! Jag delar med mig av lite privata klipp och berättar mer ingående om min förlossning. Hoppas ni gillar det <3 Kärlek, Maja.

14 kommentarer

 1. Det var det finaste jag sett, wow så häftigt! Hoppas man själv kommer få genomgå det någon gång i livet, du är grym!<3

 2. Grät och skratta igenom hela vloggen, så jäkla fint av dig och dela med dig 😍

 3. WOW, vilken fin vlogg! Kom några tårar på kinden ❤ Hoppas jag också får uppleva något liknande i framtiden!

 4. Hej Maja! Åh vad fin din förlossningsvideo var, blev rörd! Tidigare har jag nästan varit lite rädd för att föda barn men nu längtar jag nästan till jag blir gravid och ska genomgå en förlossning. Så fint återberättat. Blir så inspirerad av dig dagligen och du har verkligen ett av de där kontona på Instagram som bara ger en härliga känslor och bra energi och INGEN ångest – precis vad man behöver. För att inte prata om din blogg, verkligen en plattform som all ångest bara rinner av en när man klickar in på. Tack för det och fortsätt vara precis så fantastisk som du är, KRAM <3

 5. Vilken film! Önskar du kunde publicera en film i veckan men jag förstår att du har mkt med lilla TL! Ta hand om varandra!

 6. Alltså, wow!! Din förlossningsberättelse och ditt sätt att beskriva din förlossning var så vackert 😭😍 tack fina du för att du delar med dig <3 Sen att jag var tvungen att spola tillbaka flera gånger pga jag inte var fullt fokuserad på vad du sa eftersom du är så galet vacker, det är ju en annan historia, haha. Kram!

 7. Hei Maja!
  Jeg elsker din blogg og dine vlogs! Så kul å få innblikk i din hverdag i England, samt tips når det gjelder mote og sminke😍 Du er alltid en stor inspirasjon!! Keep it up🙌🏻😘

 8. Julia Törnqvist Svara

  ❤️❤️ MAJA ❤️❤️
  Finns ingen som dig ❤️❤️
  TACK för att du är du och för den kärlek du ger ❤️

 9. Mysigt! Alltså gud jag lipade till förlossningsvideon, så himla fint och så himla fint att se dig verkligen lysa av stolthet och kärlek när du pratar om det. hej vilken mysig start på en fredagmorgon!

 10. Finaste videon på YouTube :'(( grät igenom hela. Tack för att du delar med dig!!
  Ta hand om er, hoppas ni mår bra i er lilla familj<3

 11. Så fin vlogg, tack för att du delar med dig till oss! <3

Skriv en komentar