Maja kan inte du tipsa om jackor nu till hösten? Tkr det är så svårt att veta vart man ens ska börja kolla och du är den mest stilsäkra jag vet!!! Snälla hjälp, gärna i alla prisklasser. KRAM älskar att du är tillbaka på yt!

Jag ÄLSKAR ju jackor! Det är helt klart bland det roligaste jag vet när det kommer till plagg i garderoben. Däremot är det svårt på hösten och vintern, det kan enkelt förstöra en outfit om man inte har den där perfekta jackan som passar. Jag skannade nätet och här är mina tips!

Mörkgrön lång dunjacka här.

En mer basic dunjacka här.

Vit faux skinnjacka här!

Den här har jag köpt, tyckte att den var så fin! Ni hittar den här.

Beige klassisk jacka hittar ni här.

Teddyjacka här!

Rutig kappa här!

Återigen en svart basjacka man kan ha till nästan allt! Här hittar ni den.

Klassisk bomullskappa här!

Gul dunjacka här.

Brun aviator-jacka här.

Simpel stilig jacka här.

Klassisk kappa här.

Och vi avslutar med en tunnare trenchcoat som ni hittar här!

Inlägget innehåller adlinks!

8 kommentarer

 1. Hej Maja, vart har du lyckats hitta en psykolog att prata med via telefon/facetime? Är de någon du kan rekommendera eller är den fullbokad?

 2. Hej Fina Maja.
  Jag har en väldigt personlig fråga som jag förstår om du inte vill svara på.
  Jag har lyssnat om er podd igen alla avsnitt i sträck haha. Men där pratat ni om abort och era tankar kring det. Du nämnde då (det kanske va 2-4 avsnitt innan ett bröllop) och där nämnde du att det inte alls va självklart om du skulle bli gravid om du skulle behålla barnet och du absolut inte va där än. (Och du blev ju gravid ganska snabbt efter bröllopet) Så nu undrar jag, i med att perfekta lilla Ted L kom till världen så är det ju uppenbart att du ändrade uppfattning och något ändrades. Men så min fråga är egentligen, va det ett svårt val att behålla barnet, och försvann alla andra tankar om abort så fort du va gravid. Och hur resonerade du och Viktor? Skulle va intressant att veta då min kompis är i likande situation och då tänkte jag på er när jag precis lyssnat på podden! Btw! I ert bröllopsavsnitt när Sanna och Jon spelar låten till er så nämner dem Ted Louis namn och jag tyckte det va så roligt; för minns att jag undrade för 2 år sedan varför dem sa TL😂❤️ Många kramar!!!

 3. Alltså, har du sett serien ”inlåst” på Netflix? Spansk serie. Om du har torka så titta! Casa de Papel 2.0. Så jäkla bra!
  KRAM!

 4. Kollar igenom alla dina gamla vloggar och dricker julmust i soffan. Älskar de där du och Victoria shoppar julsaker och skojar i bilen. Längtar till julvloggar längre fram. Respekterar såklart att ni vill vara privata, blir bara så himla go stämning när man får följa er vardag även fast ni inte pratar om privata saker ❤️ Slutat följa alla som bara gör samarbeten.

 5. Victor blev Victoria haha. Förtydligande: du har pratat om att du gärna är personlig inte privat. Hoppas bara du fortsätter vara personlig 🙂 för det känns ju som man är kompis med den Maja och älskar följa henne! ❤️

 6. Hej Maja!
  Älskar din blogg och övriga kanaler, så glad att du är tillbaka på youtube. Så stark du är som vågar vara så öppen med ditt liv och dela med dig för att glädja massa människor – modigt!! Jag undrar också som en annan här i kommentarsfältet om hur du fått tag i en psykolog som du kan tala med på telefon? Har du några tips att ge kring det?

  Kram kram!

 7. Till er som efterfrågar psykologsamtal via videolänk: kolla upp Mindler!

 8. Hej Maja! Hadde blitt superglad om du kunne tipset om outfits nå mot julesesongen. Klem fra Oslo!

Skriv en komentar