Maja Nilsson Lindelöf

Idag checkade jag ut totalt! Jag jobbade ikapp igår så idag fanns inga måsten på agendan. Så när Sandra kom vid tio tog jag bilen med HÖG musik till gymmet, sprang milen innan jag installerade mig här. På bandet hade jag tänkt både det ena och det andra, fick tårar i ögonen ena stunden och andra log jag. Jag har helt klart blivit en mycket mer känsligare människa sedan jag blev mamma (vi alla vet ju att jag var det innan också) men nu har jag kontakt med känslorna på ett helt annat sätt. Jag känner mycket, men landar alltid i en trygghet. Att jag är jag, att jag står för vem jag är och vad jag tycker. Därför känns det inte läskigt längre att känna. För jag känner så mycket, men ingenting kommer sådär sårande nära längre. Jag har distans till allt. Hur som, jag checkade in här!! Och badade i en timme, det regnade ute och blåsten skapade rök från bubbelpoolen. Det kändes som meditation.

Och så bastade jag innan jag la mig inne och drack en kopp grönt te och läste en tidning.

Och sen åt jag lunch innan jag tog en dusch och åkte hem till min älskling igen. Åh som jag behövde den här dagen. Bästa på länge. Resten av dagen checkade jag ut. Vi har lekt, tagit en promenad, träffat en kompis och sen bara myst. Tittat på efter fem, kastade en boll i luften och ätit majskrokar.

10 kommentarer

  1. Älskar dig och älskar att du uppdaterar på youtube <333333 Får alltid sån inspiration av dig! tror din klippare skickar filerna i fel format.därför blir det lite sämre kvalitet på videorna. Men ÄLSKAR att du är tillbaka där!! Kram

  2. Hej fina Maja! Skulle inte du kunna ge lite tips hur man klarar av att springa milen? Du är så inspirerande i din träning och löpning och önskar jag också kunde åka till gymmet och bara springa milen sådär. All kärlek 💕

  3. Men vad härligt!! Egentid är SÅ viktigt för att kunna ge energi till andra relationer men framförallt relationen till sig själv!! ❤️

  4. Det låter som du haft en härlig dag, ja hög musik i bilen så fort man har tillfälle det är grejer det

Skriv en komentar