Maja Nilsson Lindelöf

Godkväll från golvet i badrummet, Ted Louie håller på att nattas och jag har en liten stund för mig själv med ansikts- och hårmask. Dagen idag har varit så bra, jag har tränat, handlat, fått massor av jobb gjort och sen hängt med Ted Louie. Victor var hemma redan vid två idag så det var enkelt att vara effektiv. Imorgon har jag bokat in barnvakt UTAN att jag egentligen har någonting speciellt för mig så självklart har mammahjärtat lite dåligt samvete men jag tror att jag behöver fyra timmar ensam. Jag tänkte åka till mitt gym, träna, och sen checka in på spat och bara vara. Ta med datorn och pilla med ett projekt som jag verkligen brinner för och sen bara andas. På fredag har jag bokat in en timme med min psykolog och bara att veta det gjorde allting lättare.

Nu väntar hemlagade köttbullar och potatismos där nere med Viggis men först tänkte jag tipsa om den mest magiska masken från Clarins(adlink). Åh det är som att smörja in ansiktet med en kram från Bahamas typ.

Förresten så finns en ny vlogg uppe nu från Köpenhamn som ni kan se här nedan!

18 kommentarer

 1. Jag har inte själv barn men jag har många kompisar som har barn. Det känner precis likadant gentemot sina barn precis som dig angående att lämna bort Ted Louie. Men!!! Det behöver ni småbarnsmammor. Herregud, när jag endast passa dem i 4 timmar är jag helt slut. Att ni inte behöver paus minst 2h per dag är helt sjukt för mig!!!! Alla mammor behöver ha egentid för att funka uppe i kolan. Njut av pausen imorgon!! Det förtjänar du/ni!!!!!!

  • Håller med! Har inte heller barn själv men när jag umgåtts med andra barn blir jag helt slut 😅 så helt förståeligt att du behöver lite tid för dig själv när Victor är borta lite mer. Skönt för dig att få ladda batterierna lite <3

 2. Bra att du tar dig tid med den personen i ditt liv som står dig allra närmast, nämligen dig själv🌝

 3. Fina naglar! Har du gjort naglarna ellerhar du gått till en salong? Gel? Förlängning?

  • Jag går till salong och gör akryl! Slutade med naglar för ett tag sen men insåg hur mycket det gjorde för att få mig att känna mig fräsch! Så var tredje vecka drar jag iväg två timmar och gör naglarna <3

 4. Julia Törnqvist Svara

  MAJA ❤️ Så rätt och så viktigt att du tar hand om dig ❤️ ÄLSKAR vloggen ❤️ Bästa sättet att få må bra! Vill du SNÄÄÄLLA länka den blåa snygga ”kragen” du har på dig i början av vloggen?! Vill kopiera outfiten rakt av ❤️❤️ PUSS!

 5. Jag jobbar kväll en dag varannan vecka, den dagen lämnar jag ändå min son på föris 9 och sen går jag till jobbet vid 15. Dom timmarna ensam hemma är sååå magiska för min hjärna. Glad mamma, glatt barn! <3

 6. Teddan kommer nog ha det grymt de där fyra timmarna! Njut av din tid med dig själv så kan du njuta ännu mer med bebis sen.
  KRAM

 7. Gör gärna någon slags hudvårdsrutin! Kan inte minnas det finns på youtube. Mest hår och smink. Men lite tips på produkter och vilken ordning osv du gör allt i! Hade vart kul och om du vill och ha torka på idéer någon dag haha!

Skriv en komentar