Maja Nilsson Lindelöf

Jag har snurrat runt här hemma och försökt få ordning på läget, Victor är iväg och jobbar nu på förmiddagen så att rensa kylen, sätta på diskmaskinen och packa ihop allting föll på mig. Bra planering som vanligt. Han och hans projektledare är snart klara och då blir det en lunch innan vi åker mot Arlanda och äntligen flyger tillbaka till England igen. Hösten är alltid en hektisk period med alla landslagssamlingar så nu är vi bara hemma knappt en månad innan vi åker tillbaka hit igen. Egentligen vill jag bara landa nu, träna, fixa, mysa, jobba, men det blir sista samlingen på ett bra tag, dessutom kan jag ju stanna kvar om jag vill, många andra tjejer i laget gör det, men för Teddans skull blir det nog så att vi åker till Sverige.

Nu ska jag fixa det sista sen fixa i ordning mig!

3 kommentarer

  1. Älskar din blogg Maja! Vet du när förlossningsberättelsen kommer ut på
    Youtube? 🙂 <3 Ha en jättebra dag!

  2. Skönt för dig att komma tillbaka lite till vardagen och rutiner! ❤️ Här kommer en fråga ifall du tänkt göra ett ”Q&A” inlägg framöver! Jag är 19, snart 20 och jobbar för tillfället på en stor mataffär och ska göra minst ett halvår till. Problemet är att jag inte trivs med mitt arbete och har i princip en klump i magen innan varje arbetspass. Jag jobbar halvtid så ungefär 3-4 dagar i veckan. Jag vet inte varför det är så jobbigt för mig. jag tycker om mina kollegor och så men det är verkligen inte min typ av arbetsplats eller arbetsuppgifter, ibland har jag fått åka hem för att ångesten och stressen blir så påtaglig att jag får en tyngd över bröstet och blir yr.. Jag tror en del av det är att jag trivs mycket att jobba i min ”egna bubbla” och trivs bäst att arbeta i total tystnad, vilket blir raka motsatsen till att jobba i affär då det är högljutt och just att det är så mycket människor runt om mig konstant gör mig stressad. när man är en känslomänniska, som jag, förstörs min dag i princip när jag får klagomål från en arg kund, vilket händer ofta. Jag har jobbat på kontor tidigare och trivdes bättre på den typen av arbetsplats. Jag planerar att så småningom börja studera, men mitt mål är att känna GLÄDJE över att gå till jobbet oavsett om det är innan jag studerat min drömutbildning eller efter. jag minns att jag läst/ hört i podden att du haft lite olika arbeten och mina funderingar är: hur gick din resa till att hitta ditt perfekta arbete som du trivs med? Har du haft ett jobb någon gång som du vantrivts med? Eller bara några allmänna tankar om situationen jag precis beskrivit. Längtar till den dagen jag längtar efter att gå till jobbet. Älskar din blogg, stor kram ❤️

Skriv en komentar