Maja Nilsson Lindelöf

Och så var den här helgen förbi, en helt underbar helg i Västerås med våra familjer. Så bra att jag faktiskt blev ledsen när min svärmor hade släppt av oss hemma och stängde dörren efter sig. Vi har ju sån otrolig lyx med så fina familjer att känslorna ibland varvar mellan tacksamhet och sorg. Jag satt och grät i soffan och tyckte synd om mig själv som bara får ha det såhär ibland, när jag så gärna hade velat ha det här så ofta. Hade så gärna velat att Ted Louie och vi fick ha såna här helger hela tiden, få spendera fredagen med sin mormor och på söndagen få gå och gunga med sin farmor. Gråter igen nu när jag skriver haha, idag är en sån dag. Eller kanske kommer det alltid vara så nu när man har barn, att jag kommer gråta varje gång vi lämnar Västerås. Dessutom är jag van att dela det här livet med Victor så när han inte är med mig blir allting lite mer påtagligt.

Oavsett är iallafall den starkaste känslan tacksamhet för att få ha så här fina familjer är inte klokt. Tänk, en period i livet spenderade jag och Victor all vår tid med vänner istället för att ta oss tiden för familjerna, det var ju den perioden i livet såklart, innan giftermål och barn men jag och min svärmor pratade om det häromdagen, hur vi knappt sågs då. Fint hur livet får sig vändningar.

Nu är det några dagar kvar sen får jag äntligen träffa min man igen. Jag behöver honom och känner att jag har en liten period nu som är lite tung, eller har varit men nu börjar saker och ting ordna upp sig, men jag längtar efter Victor.

Jag loggade ut lite under helgen och spenderade all min energi på annat istället för instagram eller bloggen men här kommer lite snapshots iallafall.

Det vaknades spelkväll hemma hos min mamma och hennes sambo. Det här blev sista gången jag var hemma där eftersom att dom flyttar i november till någonting nytt, märklig känsla men så kul för dom.

Och vi hade spelkväll och åt pizza! Väldigt väldigt mysigt.

Mamma hade Teddan några timmar på dagen så jag åt lunch med Maria och Elin och sen åkte vi alla tillbaka till svärmor där vi hängde i några timmar, fixade till oss innan det blev dags för födelsedagsfirande för Victors mormor och morfar. JAG ÄLSKAR deras vind och har nog ett av mina finaste julaftonsminnen härifrån. Hela vinden lyser med ljusslingor och tända ljus. Den dagen vi köper ett eget hus ska jag också ha ett sånt här guldkorn där jag får dekorera och bjuda in till fest. Efter middag, fotboll och bubbel åkte några av oss ner på stan och dansade på schlagergolvet vrålandes till Veronica Maggio medan Ted Louie sov hemma med sin farmor.

Och idag vaknade vi till pannkaksfrukost och sen har vi alla myst hemma hos Ullis hela dagen, ätit pizza och spelat monopol.

Där var det, den finaste lilla helgen. Imorgon väntar Stockholm igen så nu ska jag packa lite innan jag tänkte slänga mig mer i sängen.

8 kommentarer

 1. Det är alltid SÅ mysigt att komma in på din blogg och läsa, man njuter och går in i texterna och får ro och det är bara sååå mysigt att läsa det du skriver <3 <3

 2. Hej! Förstår din känsla till 100%, men försöker i sådana lägen tänka att kanske är det för att man spenderar så mycket tid isär som man verkligen uppskattar tiden man får med sina nära och kära när man väl får den? Jag tror även att tid ifrån varandra gör att man uppskattar varandra ännu mer och verkligen tar vara på tiden man får tillsammans! Superbra blogg du har med tänkvärda och fina inlägg,
  Kram!

 3. Hej fina Maja! Älskar att klicka mig in här och se att du skrivit något nytt ✨ En fråga: blev mamma för första gången för 3 veckor sedan och under större delen av graviditeten var jag ett hormonellt vrak. Jag grät minsann för allt. Kunde få en puss av min man och tårarna svämmade över. Eller min mamma lade sig i alldeles för mycket i mitt liv och tårarna bara forsade. Men till frågan: den här hormontsunamin håller i sig 3 veckor efter min dotter föddes. Hur hade du det? När släppte det för dig om du hade det så? Och hur fasen kommer man över det? Trött på att gråta mer än min dotter nu 🤷🏼‍♀️ Kram

 4. Hej Maja!
  Tänkte bara höra om du har tips på spel om man bara vill spela två personer? Har för mig att du tipsade om något förut men kan inte hitta… Tar gärna emot några olika tips om du har❣️😍😘

  • Åh åh åh! Jag vill också ha tips! Både för två personer och för flera! 🙂

 5. smart idé för vinden, typiskt såna utrymmen som blir ett ”förråd”. Tycker också det är viktigt med utrymmen så man kan bjuda hem till middagar ! 🙂

 6. Hej, jag är bara lite nyfiken…när du skriver (ibland) den dagen vi köper ett eget hus – hyr ni det ni bor i nu i Manchester? =) Kram & tack för en fin blogg!

Skriv en komentar