Maja Nilsson Lindelöf

Hallå från Gurkstaden Västerås. Herre vilket flängande det har varit för oss senaste veckan men vi kom hem hit för några timmar sedan och ska spendera helgen här med både min och Victors släkt. Imorgon blir det spelkväll med min sida och på lördag ska Victors mormor och morfar firas. Jag märker på både Ted Louie och mig att det har varit lite mycket, jag är väldigt trött och hade behövt sova längre än till fem en morgon och TL hade svårt att somna ikväll, däremot har jag börjat ta med samma speldosa med nattmusik och samma filt så att han iallafall har något som är sig likt varje kväll.

Jag har tänt ljus i hela lägenheten och har beställt hem mat. Kylen ekar tom både här i Stockholm men det känns så onödigt att köpa hem smör och ost och liknande när man bara är är på ställena några dagar i streck. Känner mig trött och låg men så är livet. Nu blir det jobb en stund innan jag ska krypa ner i sängen bredvid Ted Louie. Mitt lyckopiller.

3 kommentarer

  1. Tips! Både smör och pålägg kan frysas.. På så sätt har du enkelt till frukosten alltid och kan plocka fram endast så mycket som du behöver 😊

    • Åh bra tips!
      Ägg håller ju också typ 3 månader i kyl, rent smör håller med jättelänge (flera månader?), bröd kan frysas och oöppnad havremjölk håller jätte länge. Toppen!

Skriv en komentar