Vilken helg jag hade! Det började ju med att jag och Teddan flög till Köpenhamn. Det går verkligen smärtfritt att flyga med honom och folk är så trevliga och hjälper till. Han är glad i princip jämt vilket är så tacksamt när vi reser som vi gör. Har en sån fin son och jag är så stolt över hur han redan nu är, min svärmor säger att han är så snäll för att vi är så lugna och trygga he he och jag blir så glad varje gång, sen får vi väl se om ett år om han är en riktig rövare då. Här är vi när vi har checkat in på hotellet i Köpenhamn, suddig bild men det blir lätt så med en bebis på höften.

Och vi mötte om svärmor direkt som kom och ställde upp som barnvakt (guldvärt) och vi tog oss en lunch!

Senare fixade jag mig i ordning för det vankades middag med teamet från Loréal! Skjortan jag hade både då och igår kommer ifrån Zara! <3

Vi satt där i flera timmar och tog några glas vin och pratade om både jobb och privata grejer, fin kväll med fint gäng.

Sen kom fredagen och jobb hela dagen väntade! Jag hade pirr i magen och fick nypa mig själv i armen flera gånger över att just jag får vara med på det här. Väldigt stort för mig och helt klart en milstolpe i min karriär.

Vi plåtade en kampanj och jag såg ut såhär!

Vi plåtade både inomhus och utomhus, här med dom andra tjejerna som är it-girls för Danmark, Norge och Finland!

Och det fanns allt ifrån mat till stylist till sminksöser till frisörer på plats, det är väldigt roligt att jobba för ett så professionellt företag, ingenting lämnas åt slumpen direkt. Efter en lång dag åkte jag tillbaka till hotellet, mammorna och Ted Louie. När han hade somnat strax därefter beställde vi upp roomservice, delade på en flaska vin och mös innan vi la oss tidigt.

Sen var det dags för en dag i Köpenhamn!! Och solen kikade fram och allting var bara härligt.

Svärmor <3. Det är verkligen en ynnest att ha så fin relation till både sin mamma och svärmor, OCH att dom gillar varandra. Ser framemot ett helt liv med dom.

Och Ted Louie älskar dom båda och den här gången kände han igen dom vilket var så fint för hjärtat.

LIIIIVET!

Och vi åt smörrebröd SÅKLART!

Och strosade omkring i Nyhavn!

Sen gick vi tillbaka till hotellet och svirade om innan det var dags för Tivoli och vi var så taggade!! Besvikelsen när det var stängt just den här veckan. Jaha nehe. Vi hittade en halvbra italiensk restaurang i närheten men det gjorde inget, för Teddan sov i vagnen och vi åt chark och pratade om livet istället.

Och sen åkte vi tåg hem till Västerås! Fin helg med mina finaste människor.

 

 

 

17 kommentarer

 1. Julia Törnqvist Svara

  MAJA! ❤️ så mysig helg! Så värd den ❤️ Vill du SNÄÄÄLLA länka halsduken samt den bruna skjortan så man kan klicka hem den direkt? 😍 PUSS

 2. Haha, blir ju töntigt glad när jag ser att du också har den vita skjortan med de coola ärmarna🙈

 3. Värme och kärlek genomsyrar inlägget, härligt att läsa. Det känns som att både du, mamma, svärmor har fått en djupare insikt om hur livet bör levas och det får man när man jobbat mycket med sig själv och sitt innersta,man ser på livet rätt positivt helt enkelt.

 4. Åh vilken härlig känsla du förmedlar i dina inlägg! Så kul att gå in här och läsa. Och din stil!!! Vart är de guldiga örhängena ifrån? Älskar dem!! Kram

 5. Underbar är du!❤️ Vart är din bomberjacka ifrån?!? Snyggaste jag sett😍😍

 6. Hej Maja! Först vill jag bara säga att din blogg och youtube är det finaste vi har på denna jord. Men jag skulle behöva lite råd och hjälp. Jag och min kompis har varit så bra vänner att vi nästan suttit ihop. Så har vi varit sedan vi träffades för första gången som var för 2 år sedan. Men nu den senaste tiden har hon slutat vara med mig och pratar inte med mig längre, på den nivån att hon inte ens säger hej längre. Mina kompisar säger att jag borde lämna henne, men jag vet om att när vi väl är med varandra så har vi jätte roligt. Samt att jag har tagit upp med henne att jag känner mig dissad men hon inte bryr sig och gör något åt saken genom att bjuda in mer eller liknande och jag inte är den ända i min kompis krets som känner så här. Så vad ska man göra vid denna händelse? Ska man göra slut med kompisen? Tack<3

 7. Åh, blir så glad av att följa dig!! Du är helt fantastisk Maja, min största inspiration! Tusen kramar! <3

 8. Var är den rosa blusen du har ifrån? samt de jeans du har till?? 😀

 9. Så mysigt! Vilken otrolig lyx att få ha en sån fin relation med både svärmor&mamma. Och wow, va snygg du är! Ett riktigt proffs på plåtningen <3

 10. Min son var lik TL i sin personlighet och är fortfarande, också fått höra att de hänger mycket på oss päron meeen me åldern kommer barnets vilja och lite trots så även om nästan allt flyter på rätt så smärtfritt fortfarande så kräver de lite mutor, underhållning och mer tålamod från oss föräldrar! Men alla åldrar har sin charm tur nog, så himla kul nu när talet börjar komma igång och man märker att ens barn förstår de man säger! 😀

 11. Maja din outfit i Köpenhamn på fotograferingen är helt perfekt!😍 vart hittar man dessa guldkorn? Behöver dessa plagg i min garderob!

 12. Nää! Jag var ju i Nyhamn just den dagen och satt och åt flera timmar. Att jag inte såg dig!!

Skriv en komentar