Maja Nilsson Lindelöf

Tisdag och jag ligger i sängen och har precis haft ett fint och långt samtal med Malin borta i LA. Distans med vänner är svårt men med Malin har det alltid varit enkelt och det är fint. Oavsett var vi båda har bott. Är det rätt så är det lätt som man säger. Med lite tur åker hon till London om några veckor och då tänkte jag tajma in halva dagen med barnvakt och att Victor får vara med TL så jag får en heldag med tjejmys. Jag var alltid så rädd innan jag fick barn att jag skulle förlora relationer eller att det skulle vara svårt att hitta en balans men det har verkligen gått över förväntan med alla mina vänner som inte har egna barn. Dom älskar mitt barn och respekterar att jag är en mamma lika mycket som jag respekterar att dom nödvändigtvis kanske inte bryr sig om vilken färg det var på TLs bajs imorse. Hur som, efter att jag har pratat med Malin så blir jag alltid så inspirerad till i princip allting i livet och det gjorde att jag kikade runt lite på pinterest och tänkte dela med mig lite av det här innan jag ska skriva inlägget från Köpenhamn som kommer upp imorgon och skicka in materialet till en ny vlogg. Sen blir det en serie i säng och lite choklad. Det var väldigt mysigt att vara i Stockholm den här gången och ångesten jag kände sist över att vara ensam finns inte där nu, väldigt skönt.

Kärlek, Majsan

2 kommentarer

  1. Hej Maja<3

    Måste bara fråga, vilken brun utan sol använder du till ansiktet?

    Kram och tack för en magisk blogg!

Skriv en komentar