Maja Nilsson Lindelöf

GOD MORGON från Västerås! Åh vilken härlig kväll jag hade igår. Min svärmor och Victors lillebror Sache kom hem hit och vi busade med Ted Louie, åt falukorv med makaroner och tittade på Victors match. Vid åtta åkte dom hem och jag tog en lång dusch och sen somnade jag framför Younger i sängen, med en kexchoklad i ena handen.

Jag vaknade med ett lugn i kroppen och till det här fina höstträdet utanför.

Nu har jag packat om väskorna och snart ska vi ta oss mot Stockholm! Victor bad mig komma nu i början av veckan så att han får träffa TL lite så till helgen åker jag tillbaka hit igen för släktkalas och mys med familjerna.

Och så här glad är jag över allt!!! Att jag om fyra timmar får träffa Victor, att det är höst och att jag har världens härligaste vecka framför mig.

6 kommentarer

  1. Så känner jag med lycka och jag älskar dessa vackra höstfärger och luften och solen. Det är så fantastiskt fint ute nu.
    Ha en bra dag

  2. Hej!

    Snälla kan inte du och Sanna börja podda igen! Det skulle vara kul. Please!

  3. Det var någon månad sedan jag var här och läste din blogg. Har nu skrollat nio sidor. Någonting som slog mig, utöver hur grym du är, är vilket peppforum dina kommentarsfält är. Det är SÅ härligt att se hur dina läsare besvarar varandras kommentarer med svar på var du köpt dina kläder, pepp om familjerelationer och kärleksråd. Frågorna är ställda till dig, men det är som att det är ett litet Maja-community här. Helt fantastiskt.

  4. Så nettopp artikkelen fra leiligheten i Stockholm på Royaldesign.se, og altså WOW!! Det har virkelig blitt en drømmeleilighet 😍🥰 Maja har gjort en fantastisk jobb!!

Skriv en komentar