Maja Nilsson Lindelöf

Men herregud!!! Dagarna bara flög förbi och jag har njutit av livet! Av att få jobba med världens roligaste jobb och njuta av ett soligt Köpenhamn med två av livets kvinnor. Jag har iallafall vloggat så det kompenserar förhoppningvis upp min frånvaro och tagit massor av bilder som ni ska få se!

Vi tog tåget imorse från Köpenhamn och är hemma om en timme. Jag sover i Västerås inatt och laddar om innan vi imorgon tar oss till Stockholm för några dagar. Jag har väl snittat fyra timmar per natt senaste fem dagarna så ikväll blir det hämtmat och Netflix, hemma i fina Västerås.

4 kommentarer

 1. La casa de papel Svara

  Har börjat titta på la casa de papel. Tittar ni på spanska eller engelska??

 2. MAJA! Du ser alltid så jäkla fräsch ut!! Har du några go to produkter som du använder för att känna dig fräschare och se lite extra fräsch ut? Och vad använder du för brun utan sol till kropp och ansikte? Har iaf för mig att du använder det… ser så naturligt ut och glowigt.

  Var så längesen jag kommenterade här, ska bli bättre på det då jag verkligen ÄLSKAR din blogg. Och hur ska du veta det om jag är en silent reader?
  Kram!

 3. MAJA! Du ser alltid så jäkla fräsch ut!! Har du några go to produkter som du använder för att känna dig fräschare och se lite extra fräsch ut? Och vad använder du för brun utan sol till kropp och ansikte? Har iaf för mig att du använder det… ser så naturligt ut och glowigt.

  Var så längesen jag kommenterade här, ska bli bättre på det då jag verkligen ÄLSKAR din blogg. Och hur ska du veta det om jag är en silent reader?
  Kram!

  Update: gud så pinsamt, såg din vlogg nu och du nämner ju vilka bus-produkter du använder 😍

Skriv en komentar