Maja Nilsson Lindelöf

Hösten är här! Och ingen är gladare än jag! Jag har pirr i hela magen och snart ska jag börja packa väskan inför helgen i Köpenhamn och ner ska halsdukar, boots och kappor. Min inspiration flödar just nu och överallt hittar jag energi och motivation. Och därför tänkte jag att vi kör en liten höst-lista nu.

Jag älskar morgonrockar och bär det varje morgon, den här i cashmere hade jag mer än gärna strosat runt i här hemma. Den perfekta beiga färgen också.

Och jag vill matcha med dessa!

Och krypa upp i denna och titta på Hela Sverige Bakar som är tillbaka!!! ÄLSKAR det programmet.

Min absoluta favoritparfym har kommit i en höstigare, tyngre doft som ni hittar här. Perfekt för rödvinskvällar och svarta klackar.

Och på tal om dejtnight, den här skulle jag vilja slänga på mig med ett par klackar, äta pasta med tända ljus på restaurang med Victor.

Och det här diademet skulle pryda håret!

Inlägget innehåller adlinks.

13 kommentarer

  1. Julia Törnqvist Svara

    FINASTE ❤️ MAJA ❤️ Har letat igenom hela zaras hemsida men hittar inte skjortan du hade på instagram igår, den rödrutiga 😭 Vill du snääälla länka den till mig här??? PUSS ❤️❤️❤️❤️

  2. Hej Maja! Tack för en grym blogg. Undrar om ni kollar på några brittiska serier eller program? Tycker det finns så mycket bra men det sjukaste jag sett på länge är Stacey Dooley Sleeps over när hon hälsar på en familj som tror på unschooling. De har tagit sina barn ur skolan och barnen bestämmer ALLT hemma, alltifrån vad de vill lära sig, ära till middag osv. SÅ intressant, gick på Sky förra veckan. Hade även varit kul att höra din syn på detta iom TL! https://www.whatsontv.co.uk/events/stacey-dooley-sleeps-over-18-september-2019/

  3. älskar hösten!!! jag måste också skappa ett par inomhustofflor, så mysigt! Klänningen var också superfin! 🙂

  4. Guuuuud va kul att du är tillbaka på youtube!!! Lever för dig och dina plattformar. Du är så härlig och jag älskar videon, Teddan är ju också VÄRLDENS sötaste bebis. Du är BÄST!!!! <3<3<3 VAMOS Maja

  5. Måste få veta vart din svarta topp är från som du har på dig i slutet av bloggen? Superfin!

  6. Hej fina Maja! Kan du inte tipsa om lite vinterjackor? Gärna sådana man kan ha i kalla Sverige… Kram!

  7. Hej fina! Skulle vara jättekul om du kunde tipsa om bra jeans i olika prisklasser. Kram <3

  8. Hej Maja!! Om du skulle kunna tänka dig att bli av med paljettkjolen från zara som du visade upp i senaste videon, så snäääälla säg till!! Har letat ihjäl mig efter den i ett år haha, och köper den GÄRNA av dig!!! Såå kul att du är tillbaks på youtube också, får så mycket energi av dig i alla kanaler <3

Skriv en komentar