Glad måndag!! Vi börjar veckan med ett härligt recept tänkte jag,
Här kommer ett recept som jag har använt i flera flera år. Det började i Oslo när man var en fattig partysvensk, fortsatte till Lissabon och nu lagade jag det häromdagen till mig här i England. Superenkelt och nyttigt! Perfekt som frukost eller ett mellanmål.

Du behöver;

2 ägg
1 dl havregryn
Ca 1 dl kokosmjölk (eller havre, mandel, vanlig – spelar ingen roll!)
Kokosolja att steka i

Jag blandar ihop det här, ibland har jag lite mer mjölk i, ibland lite mer havregryn. Jag måttar aldrig utan kör på måfå. Det här steker jag på medelvärme!

Till det skär jag upp banan och värmer på blåbär samt hallon. Jag har lite Stevia i också!

Annons

Voiláaa!

4 kommentarer

  1. Jag kommenterade här om dagen om att jag ville få se fler recept och så vaknar man idag och det första man läser är ett recept. Yey!!! Kram och ha en fin dag. PS! Här kommer ännu en önskan och som jag vet att redan jobbar med, youtube! Vill se vloggar nu!!! Man känner nästan att man längtar efter att få ”umgås” med dig via internet. Knäppt men sant. Hejsvejs!

  2. Hej! Jag har länge tänkt att fråga dig det här.

    Alltså jag själv har mått jätte dåligt senaste åren om att jag kommer aldrig träffa någon som jag gillar och som gillar mig tillbaka. Så jag undra när du och Victor först träffades var han eller du mer intresserad utav den andre? Lekte du svår? Var du kär i honom direkt från början eller tog det tid för dig? Tog du honom seriöst eller trodde du han var en ” player”?

    Jag just nu undrar hur jag ska bete mig nästa gång jag träffar en kille som jag gillar men är rädd att han sen typ dissar mig. Blir så desperat.

    Snälla snälla Maja jag skulle uppskatta att du svara.

Skriv en komentar