Maja Nilsson Lindelöf

Vi har hamnat i ett mood där vi boar in oss och idag så har hela dagen gått åt att organisera och RENSA UT. Sandra som hjälper oss att städa har ju hjälpt oss att organisera Ted Louies kläder som är för små så nu har vi fortsatt med det och idag åkte alla kläder i storlek 62 ner i en kartong. Åh det går så fort. Herregud, snart är han 18 år. Hur som, det känns väldigt bra att ha rensat ut och fixat och det gör ju att man blir sugen på att få ordning på resten så nu har jag klickat hem dels aktivitetsleksaker till lilleman och även tallrikar, muggar och dylikt. Leksakerna kommer senare i veckan men idag anlände hans nya fina tallrikar och muggar.

Jag har redan fått massor av frågor angående tallrikarna på instagram och jag beställde allting från Scandiborn! Det är ju en engelsk hemsida men alla märken är från Skandinavien så ni kan säkert hitta det på en någon svensk hemsida om det inte går att beställa till Sverige!

7 kommentarer

 1. Visa gärna sen vad för leksaker du köpt 😍 har en dotter i samma ålder! 😀

 2. fina fina maja!
  För det första – tack för en helt fantastisk blogg!
  Kan inte du tipsa om vilka skor/kängor du tycker gäller nu inför hösten? och vad man kan matcha till skorna?
  Tack på förhand!
  KEEP UP THE GOOD WORK BOSSLADY!!!!

 3. Fina Maja!!! Jag fyller 25år i oktober och ska ha en stor fest med mina vänner. VAD ska jag ha på mig? Du har alltid så himla fina kläder och bra stil till alla tillfällen. Vore så roligt med ett inlägg om vad och hur man kan klä sig i höst till fest och andra evenemang:)

  Du är bäst! Kramis

 4. Tack för en grym blogg!

  Tänkte höra med dig om du har några tips på en snygg ryggsäck till en kille? Måste nämligen köpa en födelsedagspresent… till på måndag!

 5. Ett tips är att köpa en spillfri mugg där barnet måste suga för att få ut drycken. Mina barn har tyckt mycket om att vända upp och ner på vanliga pipmuggar så att vätskan rinner ut och det är nog med kladd ändå om vi säger så😉😂 Med spillfri mugg kan de fixa och dona som de vill, men drickan kommer ur muggen först när de suger👌🏻

Skriv en komentar