Maja Nilsson Lindelöf

Så var man tillbaka i England och det känns så bra. Igår gick luften ur mig och jag tog en nap på TRE timmar medan Victor och Ted Louie hängde här nere. Det är grejer i princip överallt och idag ska det städas här hemma. Resväskorna ska tömmas, tvätten ska tvättas och kylen ska fyllas. Jag ser framemot att lägga mig i sängen ikväll med nytvättade lakan och ordning och reda kring mig.

Jag kom tillbaka från Sverige och kände ett riktigt sug för en nystart. Jag har velat gå till frisören i två månader men tiden har inte funnits till men nu är det bokat och jag är sugen på en liten förändring. Jag ska boka in lite andra saker så som laser och ansiktsbehandling också, jag känner att jag behöver och vill fräscha upp mig lite. Liksom Maja 2.0 efter bebis och efter en hel sommar. Inte nog med det så är det på gång nu med lite nya mattor och dylikt i huset och jag fick reda på att den sänggaveln vi har i Stockholm kommer in till Royaldesign så den ska också beställas. Vill liksom ha ordning på riktigt nu, och känna mig fräsch och energifylld.

Idag har vi en sjuk bebis här hemma efter vaccin och utanför regnar det, så jag har spenderat dagen hittills med jobb och nu blir det att bara glida runt här hemma och dona och fixa. Som en söndag kan man säga. Mysigt ju.

4 kommentarer

 1. Hej Maja!
  Kan inte du tipsa om lite olika varma kappor nu till hösten och vintern? gärna i olika prisklasser. TACK, du är grym <3

 2. Hej Maja, e lite nyfiken hur det gått med era inredare och var i processen ni är nu, om allt löst sig å så?

 3. Saknar dina youtubevideos!! Vet att du har nämnt att du är osäker om du ska börja igen eller inte, har för mig att det kändes för privat just nu att filma dig/din vardag? Så tänkte lämna lite önskemål på lite mer oprivata videos! Kram <3
  -what i eat in a day
  -städvideo t.ex. speed cleaning (så satisfying)
  -outfitvideo tex höst inspiration
  -reagerar på gamla bilder (kanske liknande som Therese Lindgren gjort ”ur mitt fotoalbum” kanske känns privat men hade vart kul!!)
  -opopulära åsikter

Skriv en komentar