Maja Nilsson Lindelöf

Hej Maja! Har varit så nyfiken men varje gång glömt fråga hur det fungerar med bvc i UK? Och hur gjorde ni när ni var i Sverige under så lång tid, gick du på bvc här med Ted Louie?

Hej <3 alltså det har varit väldigt förvirrande för oss, först hade vi en privat barnmorska i England, sen åkte vi till Sverige och det var i princip omöjligt att få en tid här eftersom att vi är skrivna i England och ingen förstod sig på hans tillfälliga personnummer och hit och dit, så vi har faktiskt inte varit så mycket hos BVC utan vårt första möte är i England nu när vi kommer tillbaka! Äntligen fick vi en tid så det ska bli spännande att se vad som sägs. Det jag upplever att jag saknar är all information om mat och dylikt nu när han ska börja med smakportioner. Så det kommer kännas bra med mer kött på benen från någon professionell. Kram <3

Hej fina Maja! Tack för en härlig blogg! Jag och min man ska besöka Manchester för första gången i höst, dock inte för att se fotboll men för att gå på konsert. Har du några härliga tips på saker, affärer, platser eller restauranger som vi bara inte får missa? Tar tacksamt emot lite härliga tips, gärna på guldkorn som kanske inte finns i vanliga resebroschyrer, om du såklart vill dela med dig av dem. Tack för dina härliga inlägg och din goa energi!
Stor kram!

Hej! Jag funderade på om jag ska skriva en Manchester-guide men sen kom jag på att jag helt ärligt inte har så mycket tips?! Jag älskar Manchester men vi är sällan inne i stan utan hänger mer där vi bor som är som en liten stad/by utanför Manchester. Så nu skäms jag faktiskt lite men det blir väl så, Manchester är en sån stor stad med mycket folk så det blir ibland lite klurigt för oss att åka in till stan och bara strosa när Victor spelar fotboll där / Mvh Eremiterna. Men här kommer lite tips iallafall! Shopping är bäst på Selfridges och Harvey Nichols. Runt det finns även alla andra butiker så som TopShop, H&M osv. Så ska ni gå en shoppingrunda hade utgångspunkten varit Selfridges om du hade frågat mig. Det som är härligt med Manchester är att staden är stor men allting är väldigt nära. Vill man ha en riktig shoppingdag så åker man till Trafford Center!

Lunch har jag i princip ALDRIG ätit i stan men middag däremot. Vi gillar Tattu, Gaucho, Fumo, The Ivy, Australasia, Piccolino och San Carlo. Vet att flera av dom såklart funkar för lunch också!

Det finns även massor med roliga aktiviter, typ som Escape Room, äventyrsgolf där man kan köpa roliga drinkar och ha med under hela spelet, cool biograf och dylikt. Minns dock inte namnet på någonting så det var ju bra hjälp tänker du nu. Jag har mer tips på härliga parker och mysiga caféer ute i vår hoods men jag tänker att är man där en helg då vill man gärna uppleva storstaden och inte vår lilla by he he. HA SÅ MYSIGT <3

Vad innebär adlinks?

En adlink betyder en betald länk, så när jag gör kollage och länkar direkt till en produkt istället för startsidan så är dom ibland betalda, alltså får jag betalt per klicks! Jag tjänar ju knappt någonting på bloggen annars så ni får direktlänkar till produkter jag har och tipsar om och jag tjänar en liten slant när jag sitter och gör kollage och letar länkar till allt, win win!

Var kommer den fina sänggaveln ifrån?

Den hittar ni här, designad av en superduktig tjej som heter Jannike! Så fin och jag önskar att den gick att beställa till England! Kram

Maja, du som har en fin stil på inredning och verkar ha mycket kläder, kan du tipsa om klädförvaring? Alltså för kläder som är använda men som man kanske vill ha igen innan de tvättas. Har tidigare haft en klädställning men den passar inte i vårt nya hem så nu har det blivit den ”klassiska stolen” och golvet men det kliar i själen på mig av att jag stör mig på det..

Hej! ÅH det där är så svårt och tro mig, vi har haft samma problem (har ibland fortfarande). I somras organiserades våra garderober vilket är A och O för klädförvaring. Vi har även turen att ha en walk in closet och flera andra garderober som vi använder så mitt enda tips som funkar för mig är en klädhäst precis som du skrev…. för mig funkar det perfekt när jag byter om på kvällen, dessutom får jag en bättre rotation på kläderna och får upp ögonen för äldre plagg när dom hänger där. Sen har jag insett att lådor är så viktigt! Sandra som hjälper oss med städningen hemma köpte hem massor av lådor i både plast och även tyg som vi använder nu. Exempelvis alla mina mössor ligger i en korg, alla Ted Louies strumpor i en plastlåda i hans garderob osv. Jag har även organiserat hela vårt badrumsskåp med lådor i akryl, bästa jag har gjort! SÅ rensa ut, och sen organiserar du som en galen människa och så måste man anstränga sig ett tag för att få in i rutin att inte slänga kläderna över en fåtölj. Lycka till <3

Hej fina fina du! Vart kommer din mysiga morgonrock ifrån?

MIN FAVORIT! Har tvättat den x antal gånger pga barnspya men den är lika fräsch och framförallt mjuk fortfarande, från Livly! <3

Hej bästa maja!!! hoppas allt är bra.
Jag undrar är foreo värd? Tyckte man hörde så mkt om den och främst genom alla influncers men ingenting numera. Och dig känns det som man kan få en ärlig recension av!

Hoppas du eller någon av dina följare kan ge mig råd och tips!Jag har nämligen drabbats av hormonell-acne vid 21 års ålder och fram tills nu (23) och har köpt sååååå mkt dyra produkter. Och gått och gjort dyra ansiktsbehandlingar. Det har blivit lite bättre men sedan kommer det tillbaka igen. Jag får ärr efter finnar jag ej klämmer. enstaka kan jag ha i 3-4 veckor utan att jag rör dom. Jag är så less på köpa otaliga produkter som inte hjälper.. och detta är något jag mår dåligt av från att ha någon enstaka då och då till ganska mycket (enligt mig) samt ärr. Vill inte vara osminkad längre pga skäms över detta..

Hej!! <3 För det första, jag vet att man kanske inte kan uttala sig om acne om man själv inte är drabbad men jag kan LOVA att det är någonting man själv tänker på BETYDLIGT mer än vad omvärlden gör. Lovar att du är så vacker och fin. Med det sagt förstår jag att det kan vara kämpigt och nu vet jag inte heller hur Foreo fungerar på hud med acne (vet dock att ren hud är A och O för hud som får utbrott?) men jag kan verkligen rekommendera deras ansiktsborstar. Jag använder den fortfarande dagligen, okej ibland slarvar jag lite för att jag är lat men annars varje kväll med min sminkborttagning! Jag tycker att det är så bra produkter och jag känner mig alltid så ren efteråt. Har även flera vänner som använder Foreo och alla tycker att det är lika bra! Stor stor kram <3

Hej fina Maja! Vart har ni köpt den stora runda kudden som TL använder? Supersmart ju! En sån skulle min bebis få användning utav. Ha det bäst

Den är så bra!! Och kommer ifrån Amazon! <3

Har det hänt något mellan dig och Sanna? Ni brukas alltid ses när båda är i Sverige

Jag har fått frågor om mig och Sanna och det är inget tredje världskrig som har brutit ut utan det är ju så enkelt att jag lever ett annat liv nu än för ett, två år sedan vilket säkert alla småbarnsföräldrar förstår. Jag bodde ju hemma hos Sanna när vi var hemma under landslagsveckorna och jag hade inga måsten eller krav vilket var så himla mysigt och någonting jag såklart saknar, vi drack vin varje kväll och gick på stan varje dag med barnen. Men nu har ju jag min egna bebis och tiden räcker inte till, hur mycket jag än vill. Den här gången blev jag hemma en vecka varav en dag försvann med jobb och en med fest, så resterande dagar valde jag att spendera i min hemstad istället för Stockholm så att min son fick träffa sin farmor och mormor samt resten av familjerna så mycket som möjligt.

Hade jag varit kvar i Stockholm hade jag ju såklart träffat Sanna och barnen tidigare i veckan, dessutom har Victor också varit ledig stundvis men vi ska ju inte skiljas oss bara för att jag inte hann träffa honom heller! Jag har ett stort behov just nu av att vara nära familjerna och att få vara hemma i min hemstad så jag bokade inte in jobb eller några måsten i Stockholm, annars brukar det ju vara fullrulle när jag är hemma men jag behövde landa hemma lite den här gången.

Dessutom har jag känt mig otillräcklig hela veckan pågrund av att jag har så många jag vill hinna träffa men jag antar att det är så de kommer att bli nu när man har barn. Man är aldrig nog och det blir svårt när man bor utomlands och kommer hem korta stunder såhär, jag har faktiskt känt mig genuint ledsen över det. Att vi lever ett liv där det aldrig finns dötid med ens nära och kära, utan att det är konstant planering och schemaläggning för att få till allting, och får man inte det som nu, så får man ångest över det. Jag hade absolut åkt längre perioder till Sverige om inte TL var så liten och vi vill att Victor ska ha mycket tid med honom, när han är tre år kommer jag nog att åka två veckor i taget och ha mer tid att hinna träffa alla. Hinna få en relation till alla. Jag kan gråta över det faktum att han i början av veckan inte kände igen varken sin farmor eller mormor, så hjärtat känns lättare nu efter några dagar med dom och att han i fredags skrattade när han såg mamma och i lördags fick spendera hela dagen sin farmor och dessutom gammelfarmor och farfar igen.

Sen måste jag även tillägga att när jag får frågor om mina relationer och liknande så skulle jag ju aldrig svara på det ändå! Jag är gärna personlig men för mig är mina relationer privat så om jag hade bråkat med någon i familjen eller en vän hade jag inte delat med mig av det. Och kom ihåg att livet inte bara händer på sociala medier heller, jag och Ted Louie träffade Sanna och barnen igår och fick fira Nellie hemma hos oss med presenter och fika som fyller hela tre år idag, bara för att det inte läggs ut på sociala medier betyder det inte att det är något som hänt. Tvärtom tycker jag, vi njöt av tiden tillsammans istället för att visa upp för alla att vi hänger. Kram <3

Alla frågor om kläder och tips sparar jag och fixar kollage! Det tar sån tid så det får bli när jag är tillbaka i England igen <3.

11 kommentarer

 1. Hej fina Maja!
  Jag är såå sugen på att fixa mig och ha wetlook i helgen som kommer så vore SUPER om du kunde berätta vilka produkter du använde och hur du gjorde? Jag har aldrig fått till det så det blivit snyggt…. (om någon annan har tips så kör på, tar tacksamt emot allt!) kram!

 2. Hei Maja!
  Du er min største inspirasjon. Alt fra beauty til klær. Jeg synes du var så flink til å kle deg da du var gravid. Har du noen tips til høst- og vinterjakker for gravide?😍

 3. Hej Maja! Du är ju så bra på att sätta ord på känslor. Jag bor precis som du utomlands för min kärleksrelations skull. Det gör ju att man missar högtider, födelsedagar och vanliga dagar mitt i livet med ens nära och kära. Jag får så extremt mycket ångest när jag tänker på att jag missar tid och stunder med dem som jag ALDRIG kommer få tillbaka. Är också livrädd över att det ska hända någon av dem något. Kan inte låta bli att tänka tankar som ”tänk om det här är sista gången jag får ta en fika med min farmor” eller ”tänk om det här är min mammas sista födelsedag och jag är inte där med henne idag”. Man vet ju faktiskt aldrig vad som kan hända. Jag vet att jag inte kan dela mig i två eller fara överallt, men hur kan man försöka dämpa sin ångest gällande det här?

 4. Hej Maja! Nu när det börjar bli höst igen så undrar jag om du kunde berätta var ifrån din leder vest du hade på instagram för ett par år sen? Du är en stor inspiration till mig när det gäller kläder, även smink och inredning såklart 🙂 Ha en fin dag!

 5. Hej Maja!

  Du känns så härlig. Riktig Västerås-härlig (är själv Västeråsare). Jag brottas mkt med ångest, extremt mkt. Har letat psykolog länge men inte hittat rätt.

  Vem gick du till i Vässa ? Känslig fråga så om du inte vill skriva här är min mail m_rre@hotmail.com

  Skulle vara så tacksam ❤️❤️❤️

 6. Hej Maja! Förstår att det känns tungt att ha TL så långt från övriga släkten och att han inte känner igen mormor och farmor. Hoppas dock att jag kan lugna dig lite med att jag har en liten kusin som bor långt bort och han har en så fin och kärleksfull relation med mormor, mostrar, kusiner och alla andra ”här hemma” trots att i bara ses två gånger om året. Han började känna igen oss helt när han var ca 1-1,5 år (innan dess tror jag inte att bebisar har ett särskilt långt minnesspann) och har sen dess inte varit ett dugg reserverad utan rusat fram så fort han sett oss. Det är klart att vi saknar varandra och gärna hade setts oftare, men vi är nära ändå <3

 7. Hej Maja!
  Har läst din blogg ett bra tag och tycker att du är, förutom inspirerande, så himla klok. Därför vill jag fråga dig om typ ”råd” eller mer hur jag ska hantera den ”situation” jag befinner mig i.

  Är 19 år och har aldrig varit tillsammans med någon. Under högstadiet var det en jag tyckte väldigt mycket om och jag, som alltid brukar utgå från det motsatta, var helt övertygad om att han gillade mig som mer än en vän. Men när det kom på tal sa han att det inte alls var så och jag som öppnat upp mig rejält blev väldigt sårad. Sedan dess har jag inte haft någon att ens vara på g med och jag vet att jag är ung än men känner mig stundtals så ensam och ibland rädd över att det ska förbli så. Hade tinder ett tag men det var verkligen inte min grej. Det har blivit som att jag inte kan tycka om min personlighet och mitt utseende eftersom jag aldrig fått det bekräftat av någon jag tycker väldigt mycket om. Vill kunna stå på egna ben och älska mig själv ändå men just nu är det så himla svårt. Har dessutom haft en ätstörning som hängde ihop mycket med att jag inte gillade mitt utseende och mina ätstörda tankar frodas verkligen när jag känner mig ensam och ”icke omtyckt”. Har vänner och familj och är självklart väldigt tacksam över det, men tanken på att jag inte har någon som jag kan krypa ner hos och krama eller gå i mjukisbyxor till pizzerian med gör så ont ibland. Hur ska jag tänka? Har du några tips på vad jag kan göra?

  Många kramar och tack för en lysande blogg<3

 8. Till personen som frågade om acne!
  Du kanske inte läser här, men foreo är inte rekommenderad till acne hy då det ofta förvärrar inflammerad och känslig hy, det handlar inte omsatt få hyn ”ren” det handlar om att få den i balans eller använda rätt syror osv.
  MEN om det är något du mår dåligt av finns det massa hjälp att få. Jag har haft problem med acne till och från i 10 år.

  1. Gå med i acnegruppen på fb
  2. Boka tid på VC eller kry eller liknande och stå på dig. Tryck på att du mår dåligt. Finns krämer och piller osv osv. Jg fick utskrivet och nu är jag i PRINCIP acne fri :)))

 9. Hej Maja, vill bara säga att du är bäst! ♥️

  Och till tjejen som undrade om Foreo kan jag också rekommendera den till 100%! Nu lider jag inte av akne men innan jag använde Foreo hade jag alltid 3-4 finnar i ansiktet och generellt tråkig hy, men sen jag började använda den vid december så har jag knappt några finnar alls förutom vid mens och överlag en fantastisk hy!

 10. Till personen som frågade om acne! GÅ TILL LÄKARE. Man behöver medicinsk hjälp för riktig acne, det är i alla fall min erfarenhet! Men kan också tipsa om att jag tror att jag blev mycket hjälpt av Beauté pacifiques clinical super3 booster https://skincity.se/sv/clinical-super3-booster. Det var dock efter att jag behandlat med utvärtes antibiotika som jag fått ordinerat av läkare, så det är lite svårt att säga vad som gjorde mest. Men se som sagt var till att få hjälp av sjukvården! Kämpa på, vet hur jäkla jobbigt det kan vara <3

Skriv en komentar