Maja Nilsson Lindelöf

Alltså för det första måste jag bara tacka er, för er otroliga positivitet här inne. Varje gång jag kikar in så är det bara kärlek, fina frågor och kommentarer och en gemenskap. Jag fick träffa några av er igår och det var så roligt, att få se vilka ni är. Alla sa att det kändes som om att dom redan kände mig och jag känner precis samma sak. Att jag känner er, fast jag inte ens vet hur alla ni ser ut. Så tack för er energi, den har varit så fin och bra och stark så länge här inne.

Nu kikar vi på vad jag har haft för mig sen jag landade i Sverige med Teddan!

I fredags landade vi ju och egentligen skulle Victors bröder och Maria komma hem till mig och spela spel och dricka rödvin men jag kände mig helt färdig efter veckan så jag lyssnade på mig själv och stannade inne istället. Det finns ju tillochmed begreppet FOMO nu för tiden (fear of missing out) och jag är så tacksam över att jag verkligen inte lider av det. Jag tror kanske att åren i Portugal gjorde mig van vid att vara ensam och jag ser det sällan som att jag missar något när jag prioriterar mig själv istället. Glad över det. OCH titta så mysigt jag hade det, Ted Louie sov i sitt rum för första gången och jag parkerade mig själv här. Och NJÖT.

Redan när jag kom hem vid tre skrev jag till Victor, det var en sån stark känsla att få komma hem till vår fina lägenhet. Jag predikar ofta om att jag inte är en fotbollsfru, men det betyder inte att jag inte värderar livet jag lever och hur jäkla bra vi har det mycket tack vare Victors fotboll. Och så är jag så tacksam över hans fotboll eftersom att det ger mig lyxen att kunna leva det här livet, lite i England, lite här i Sverige. Få båda delar av livet på vift vilket jag älskar men även kunna åka hem och få landa och träffa våra nära och kära.

Och till middag beställde jag hem thai-mat, kunde inte bestämma mig så det blev både fried rice och nudlar som jag sen har småätit av hela helgen. Detta kommer självklart från Mai Thai på Odengatan, herregud så gott det är.

Och på lördagen vaknade jag upp utvilad och glad. Och åt frukost medan Ted Louie fick gröt.

Och utanför lös solen!!

Och sen kom Victors familj hem till oss och vi gick till systemet, beställde hem lunch och tittade på fotboll. Den här ungen kommer att bli så bortskämd med kärlek så det är inte klokt. Så glad över det.

Sen var det bara att svira om! För det var dags för FEST! Och jag testade på wet-look för första gången!

Och så hade jag på mig en silvrig klänning! Tänkte att det passade in på Summerburst.

Och sen kom folk hem hit och det dracks vin och förfestades medan Teddan var med sin farmor. Efter det här togs inga lämpliga bilder, vi drog på Summerburst och efter det F12. Och vi dansade till fyra på morgonen, länge sen jag hade så kul faktiskt.

Svärmor och Sache sov ju såklart kvar så vi hade lyxen att vakna till frukost på balkongen! Vet inte hur många frågor jag fick om den här röran och den var helt magisk!! Keso, avokado, rödlök och tomtar! TESTA!

I måndags drog Victor iväg på landslaget så jag mötte upp Vickan och Tove. Vi delade på en flaska vin och åt musslor halv fyra på eftermiddagen. Livet.

Och igår var det ju event i MOS! Oj så nervös jag blev? Jag som aldrig brukar bli nervös, men det var nog det faktum att det var mitt första event någonsin och att dessutom får göra det med Loréal var väldigt stort för mig.

Och tack till ALLA som kom! ÅH vad jag tycker om er. Och att få prata med er <3 Har utan tvekan dom bästa läsarna i världen. Såfort jag såg er så slutade jag vara nervös och alla era ord kommer stanna hos mig. Det är inte klokt vad fina saker ni sa till mig.

Och på kvällen åkte jag hem med mamma och svärmor som hade passat Ted Louie och det var sån fin känsla. Jag hade så mycket känslor i kroppen så att få sitta i en bil med dom och prata var precis vad jag behövde. Och på kvällen pratade jag med Victor innan jag lät allting vara och tittade på Modern Family i sängen.

Nu ska jag njuta av Västerås <3 Vi hörs sen

20 kommentarer

 1. Mysiga dagar! Förstår att du är tacksam över livet ni har tillsammans 😍 du gör verkligen det bästa utav det 🙂 Hoppas du håller i fler event framöver 🌟

 2. Wow vad mysiga dagar! Undrar bara, umgås inte du med sanna längre? Förstår om du inte vill svara men undrar då man inte ser er så mycket tillsammans längre? Kram <3

 3. Hade varit en dröm att få träffa dig i verkligheten. Önskar verkligen man bodde i stockholm. Du har varit en inspiration sen flera år tillbaka. Min största förebild. Du äger

 4. Vad tror du om magväskan? Tror du den trenden håller sig kvar? OM du skulle köpa en, vilken skulle du köpa då? Gärna från ett dyrare märke 🙂 TACK för en magisk blogg/insta!!!

 5. Hej!

  Du har så himla bra stil. Skulle du inte kunna göra ett inlägg om outfits till en kick off med jobbet/jobbfest? 🙂 Hade varit så uppskattat.

 6. Hej Maja!

  Tack för en fantastisk blogg och ditt mysiga lilla forum som skapats. Finns en blogg jag läser nuförtiden och det är din:)

  Jag planerar just nu mitt kommande bröllop och jag skulle så gärna få lite tips/tankar från dig som nyligen (relativt) har gift dig. Jag förstår att man är jättenöjd med sin dag och att det är en av livets bästa dagar, men jag tänker att det trots det alltid finns saker man i efterhand kanske hade velat göra annorlunda eller ändra. Så till mina funderingar:
  – Finns det någonting som du ångrar att du la så mycket tid/pengar/engagemang på?
  – Finns det något du ångrar som du inte la så mycket tid/pengar/engagemang på?
  – Hade du gjort andra val idag vad gäller färgtema/dekoration/klänning/styling etc? I så fall, vad?
  – Finns det något annat du vill säga till mig som planerar en av livets största dagar?

  Stort tack för all inspiration du ger!

  Kram, Matilda

 7. Älskar att läsa din blogg! Gör mig alltid så pepp på livet eftersom man kan relatera till allt du känner hela tiden men ändå lever helt annorlunda (min kille är då INTE fotbollsproffs hehe) och oavsett vad du skriver om blir man inspirerad? Tack SNÄLLA för världens bästa blogg <3

 8. Dör lite nu över att jag helt missade eventet! Jag som jobbar nära MOS och skulle så gärna träffat dig. Säg att det blir fler!
  Och T-L är så himla fin, blir bebissugen igen när jag ser honom – men har 3 söner och sambon har sagt nej till fler 😉
  Stor kram!

 9. Alltså WOW 😍😍😍 Kan du inte snälla göra en ”how to”-video på hur du fick till din wet look? Jag lyckas aldrig få min att hålla..

 10. Hej Maja!

  Du har så grym klädstil och från en mamma till en annan mamma – jag behöver din hjälp!

  Jag har endast köpt några enstaka plagg till mig själv sen min första föddes. För tre år sedan! Katastrof! Kan inte du tipsa om den perfekta basgarderoben och trender nu i höst? Jag har tappat det helt..

  KRAM!

 11. Jag ville egentligen bara säga att jag tror det är tack vare dig som energin här inne är så fin, positiv och kärleksfull. Du är en så genomgod människa att jag tror det ska mycket till för någon ska kunna lämna en ond kommentar. Vi har bara dig att tacka, fina Maja!

 12. Hej Maja! Har varit så nyfiken men varje gång glömt fråga hur det fungerar med bvc i UK? Och hur gjorde ni när ni var i Sverige under så lång tid, gick du på bvc här med Ted Louie?

Skriv en komentar