Maja Nilsson Lindelöf

Åh jag har det så underbart här i Sverige att tiden har sprungit ifrån mig men NU har jag en minut eller två över. Helgen har varit full med fest och mys och igår spenderade jag halva dagen med Victor och Teddan och resten av dagen med Tove och Vickan. Jag ska visa er bilder från helgen och berätta mer för er senare. Idag lyser solen och jag försöker plocka undan här, få lite jobb gjort och fixa till mig innan Ted Louie vaknar från sin nap. Nu är jag gräsänka i en vecka så det gäller att vara effektiv om vi säger så. 

Idag är en rolig dag! Ikväll ska jag hålla i ett event med L’Oréal på Mall of Scandinavia i LYKOS butik mellan 17 och 19 och jag är alldeles pirrig. Det är mitt första event någonsin jag går på och framförallt hostar. Jag hoppas att jag får träffa några av er där. Loreals makeup artist kommer vara där, det kommer vara mycket skönhetssnack, 20 % rabatt på hela sortimentet från Loreal, jag kommer att svara på massa frågor om skönhet och smink och framförallt så kommer jag att få gå runt och mingla med mina följare. Jag har alltid velat göra det, liksom träffas på riktigt så det ska bli så himla roligt. Så dagen kommer gå åt att jobba med Jonna och förbereda inför ikväll och redan runt 15 åker ut mot MOS. PIRRET! Hoppas verkligen att vi ses där <3 

Puss på er så länge så hörs vi ses den lille börjar röra sig nu. Jag ska skriva en ny uppdatering om honom, alltså nu förstår jag verkligen vad mamma har menat när hon har sagt att sexmånaders-åldern är underbar. HAN HAR ALDRIG VARIT mer fantastisk som nu, han är liksom en människa. Han fattar att jag är hans mamma. Han fattar när han gör någonting roligt, han pratar med sin napp som om att det är en person och han liksom gosar med en nu. Och vi är verkligen bästisar! Varje dag är en fröjd.

9 kommentarer

 1. ÅÅ skulle ønske jeg bodde i Stockholm så jeg kunne kommet på eventet!! Masse lykke til 😀

 2. En av dina vloggar kom upp i mitt flöde på Youtube så det blev att jag klickade på den och tittade. Har nu tittat på flera stycken och även lyssnat på de första podd avsnitten. Underbart naturligt, jordnära och roligt att se och lyssna på det, tack

 3. Hej!

  Nu är det ju tyvärr så att sommaren lider mot sitt slut och hösten drar igång. Jag skulle verkligen vilja ha dina råd när det kommer till köp av årets höstjacka! Kan inte bestämma mig mellan kappa, fuskpäls eller dunjacka. Om du kan skapa ett collage skulle jag vara evigt tacksam!

 4. Maja, du som har en fin stil på inredning och verkar ha mycket kläder, kan du tipsa om klädförvaring? Alltså för kläder som är använda men som man kanske vill ha igen innan de tvättas. Har tidigare haft en klädställning men den passar inte i vårt nya hem så nu har det blivit den ”klassiska stolen” och golvet men det kliar i själen på mig av att jag stör mig på det..

 5. Hej Maja! Jag har en fråga som jag hoppas du kan svara på, men förstår helt om du inte gör det också.
  Jag började på p-piller någon gång när jag var 16-17 år då jag blev tillsammans med min pojkvän. Jag slutade i vintras någon gång efter några år, då jag hade väldigt mycket ångest och jag ville bara känna vem jag var utan hormoner typ. Och om de satt i huvudet eller inte vet jag ej, men jag var så ångestfri i 6 månader efter de, och så bra har jag inte mått på länge som då. Jag insåg dock att de är inte så jäkla kul att använda kondom och de går inte att ha oskyddat sex hur som helst, och började då på p-ring som skulle vara mer centralt där nere och inte påverka mig lika mycket. Meeeen de gjorde det. Kanske dålig timeing i livet också, men ångesten har aldrig varit så illa! Och utöver de blev min hud SKIT. Jag kände bara nej fan heller att jag utsätter mig själv för det, tog ut ringen mitt i månaden och ja min ångest lättade en del igen.
  Så till min fråga. Jag har för mig att du sagt tidigare att du inte gått på exempelvis p-piller. Men hur har du gjort? Du har också sagt att när ni blev preggos med lillen så var de första gången ni visste risken men tog den ändå. Förstår om de är privat, men jag behöver verkligen tips! Finns det något som funkar som inte involverar hormoner och kondomer, haha! Jag har alltså använt piller och ring enbart för att inte bli gravid!
  Kraaaam!

  • Prova kopparspiral! Jag mådde piss (ångest och depp depp depp) av hormoner men när jag bytte hormonspiralen mot en kopparspiral var det som att dra upp rullgardinen och se världen i färg igen. Man blöder mer men det är så jäkla värt det!

  • Jag rekommenderar också kopparspiral! Visst jag har fått mer mensvärk och längre mens, men jag tycker det är så mycket mindre jobbigt än att äta hormoner och bli ett vrak. Tar man alvedon och ipren typ en timme innan man ska sätta in den så gör det inte ens särskilt ont! I alla fall inte för mig.

 6. Hej fina Maja! Snart ska man börja köpa en ny vinterjacka, vill du tipsa om några? Vore guld, älskar din stil och dina tips och får massa ny inspiration!!

Skriv en komentar