ÄNTLIGEN så har jag landat i soffan efter en alldeles för tidig morgon (Ted Louie har börjat vakna 04 varje dag och är vaken en timme eller två så vi är helt slutkörda) en flygresa som gick väldigt bra och en snabb visit till affären nära oss för att köpa blöjor och barnmat. Känslan att flyga ensam med Ted Louie var helt annorlunda den här gången och det gick hur lätt som helst. Jag var inte det minsta nervös och träffade på både en trevlig man som berömde Victor och en trevlig engelsk kvinna som sa att jag hade den gulligaste bebisen hon någonsin har sett. Det var en trevlig resa, bokstavligt talat.

Men nu är jag trött och ska ta en timme eller två och vila upp mig. Tove kommer hit en snabbis och sen Alex, Sebbe och Maria (Victors bröder samt flickvän) och vi ska äta middag, spela spel och ta oss ett glas vin. Imorgon kommer svärmor till huvudstaden, vi ska luncha och sen väntar SUMMERBURST med gänget. Jag är så taggad, jag hoppas bara att jag får sova en del inatt (köpte välling som jag tänkte kanske hjälper, hans ersättning känns för blaskig och han äter hellre mat än flaska just nu så tror att han liksom är redo för mer mättande). 

15 kommentarer

 1. Finns ju olika ersättningar. Nan har tex nr 1 – 4. Min 1,5åring äter nr 3 eller 4 eftersom han vägrar välling på kvällen ☺️

 2. När jag bytte ut ersättning mot välling sov sonen bättre och lite längre. Han höll sig mätt fler timmar än med ersättningen.

 3. Men alltså er lägenhet är ljuvlig! Jag blir lika dåsig varje gång jag ser bilder på ert sovrum! Hur gammal är TL nu? 🍀

 4. Tar du något preventivmedel? Försöker bestämma mig för vad som passar bäst för mig 😊

 5. Vad grym du är! Känns som du landat mer i din mammaroll, stanna upp och klappa dig själv på axeln <3 kram!

 6. Det finns verkligen ingenting här i livet som er mig så mycket inspiration som du gör. Jag älskar dina blogginlägg, bilder, instastory.. ALLT!!!!!

 7. Du är en sån grym förebild Maja❤
  Skulle inte du kunna dela med dig hur du gör rent praktiskt när du reser med Ted Louie vad du använder för saker , hur du gör med väskor, vagn, mat och så vidare, hur du går till väga från att du lämnar hemmet till ni är framme? Ska resa själv snart med min förstfödde son som är 4 månader.
  Kram ❤

 8. Hej Maja! Du verkar handla en hel del på & Other Stories! Så klart de har super fina saker men jag har upplevt att skorna är sjukt obekväma. Jag har haft tre par där ifrån. Har jag bara haft otur eller vad upplever du? KRAM

 9. Maja, har du något tips på ett bra spa i Lissabon? Alla prisklasser.Eller något annat ställe som är nice att fixa naglar eller blåsa håret?

  Jag och min mamma ska åka till Lissabon och bara unna oss allt vi kan! ✨🥂

 10. skönt att höra om ett positivt bemötande på flygande fot med bebis för en gång skull haha . Ibland går saker med bebis lite smidigare när man gör det ensam, tycker iaf jag 😉 Ni har så fint i sthlm! Hoppas ni hade kul på SB!

 11. Hej bästa maja!!! hoppas allt är bra.
  Jag undrar är foreo värd? Tyckte man hörde så mkt om den och främst genom alla influncers men ingenting numera. Och dig känns det som man kan få en ärlig recension av!

  Hoppas du eller någon av dina följare kan ge mig råd och tips!

  Jag har nämligen drabbats av hormonell-acne vid 21 års ålder och fram tills nu (23) och har köpt sååååå mkt dyra produkter. Och gått och gjort dyra ansiktsbehandlingar. Det har blivit lite bättre men sedan kommer det tillbaka igen. Jag får ärr efter finnar jag ej klämmer. enstaka kan jag ha i 3-4 veckor utan att jag rör dom. Jag är så less på köpa otaliga produkter som inte hjälper.. och detta är något jag mår dåligt av från att ha någon enstaka då och då till ganska mycket (enligt mig) samt ärr. Vill inte vara osminkad längre pga skäms över detta..

  • Nu är inte jag maja men jag kanske duger också 😉 margaux pratar ju väldigt gott om Foreo fortfarande, att de har vart toppenbra för hennes hy! Har även några vänner som har Foreo och är sååå nöjda så skulle absolut tro att de är värt ett försök 😀 lycka till <3

 12. Uniunicorn Svara

  I avsaknaden av podd lyssnade jag om din intervju i morgonpasset. Så jäkla rolig intervju. Så så så bra!

 13. Umgås inte du med sanna längre? Saknar eran poddis kraaaaam

Skriv en komentar