Jag måste säga det att jag har haft andan i halsen hela veckan och mer lär det bli, men snart snart är jag i Sverige och på fredag är min plan att inte ha någon plan utan bara spendera kvällen med Ted Louie i sängen med hämtmat. Längtar till det och till om 30 minuter när jag är klar med mina måsten och det ska lagas tacos med Victor och tittas på Idol. Igår satt jag framför datorn till HALV TOLV på natten, samtidigt som jag tvättade, packade, smsade, donade. Idag har jag lovat mig själv att bara varva ner. Och så har jag laddat min jobbtelefon som har varit av hela sommaren, jag behöver nog lite mer tydliga timmar med jobb och fritid känner jag.

Men först kikar vi på lite snapshots!

Vi har varit på restaurang och haft möte jag och Victor! Inte bara vi två såklart det hade varit märkligt.

Världens bästa Tove som bor en gata bort från oss i Stockholm håller ställningarna där hemma. Och jag har fått höra att det är väldigt varmt??? Det kan man se på våra ljus rip. Jag har bokat in städning imorgon så det ska bli en ren lyx att få kliva in i en ren lägenhet på fredag. Det blir ju nästan som ett ödelagt museum utan städning när man inte har varit hemma på en eller flera månader. Minnen ändå när vi hade varit borta en hel sommar från huset, Victor hade en uppgift (att boka städning) och vi kom hem till ett hus som luktade lik. Det var liksom döda spindlar överallt, en banan i något hörn som såg ut som en flugsvamp och blommorna hade torkat så fint. Då var man glad (var gravid och satt och grät i trappan).

Vi har fortfarande inte hittat en städfirma i Västerås som är bra (tack mamma och svärmor för hjälpen så länge, dom dammar alltid av och luftar täckena innan vi kommer, sån lyx), jag testade på Stadgiganten i somras och jag har aldrig varit så missnöjd. Jag brukar inte nämna sånt men efter att ha skickat x antal mail och diskussioner fram och tillbaka så måste jag faktiskt tipsa om att INTE anlita dom. Beställde en storstädning men inga lampor var putsade från damm, vårt vitrinskåp hade inte ens rörts och ingen karm var avtorkad. Det var så mycket som inte var städat eller väldigt slarvigt städat så det var pengar rakt ner i sjön. Hojta gärna till om ni vet någon bra i Gurkstaden, vi behöver en storstädning varje halvår eller så.

En dag strejkade jag från allt och vi la oss här vi tre, åt chips och frukt, spelade monopol och pussade på Ted Louie.

Livets unge. Han har alltid varit söt men just nu är han bedååååårande med risk att låta partisk.

Samma kväll grillade vi! Vad är det med män och grillar? Jag kan absolut grilla men han tycker liksom att det är roligt, ett projekt. Och när han står där kan han liksom inte förmå sig att lämna den ur sikte. ”Majaaa hämtar du ett fat till köttet? Måste hålla koll här”.

Och så åt vi massa ost och kex till. Livet.

Vi har varit ute på promenad hela familjen! Det är så härligt väder här nu, en mix mellan sommar och höst, ÄLSKAR det. Och ÄLSKAR hösten, övertaggad på den här hösten.

Nu väntar tacos!! Och min man, och Idol <3

15 kommentarer

 1. Vi kör Hemfrid varannan vecka och är supernöjda! Alltid bra återkoppling och tillmötesgående om det är något som är fel eller som man undrar över.

 2. Har tyvärr inget tips på någon bra städfirma men vill avråda er från Homemaid. Skulle inte rekommendera någon att anlita dem!
  Kram

 3. Älskar såna här inlägg men massa random bilder från din vardag, så mysigt 😍
  Sen måste jag bara påpeka att man inte ska ha gasolflaskan under grillen när man väl använder den. Jag jobbar på ett gasföretag och vi får in alldeles för många förstörda gasolflaskor där man haft de under grillen. Det blir väldig varmt och har man riktig otur kan trycket i flaskan öka av värmen så att kopplingen smäller. Så när grillen inte används kan man ha den under för att sedan ta fram den när man använder den😊 väldig få som vet om detta och jag visste de inte heller innan jag började jobba med gas men nu påpekar jag det för alla för vill inte att någon ska råka illa ut♥️

  • Vad roligt att höra!! ❤️ What?? Ska genast skicka printscreen till Victor på detta… tack för tips! ❤️

 4. Vi har hjälphemma, MAGISKA! Dock har vi varit sjukt missnöjda när vår ordinarie varit på semester så tror verkligen det beror på vem det är som gör jobbet. Bor dock i Stockholm men tror de finns i Västerås med.

 5. Jag har använt Karolf städ i Västerås flera gånger vid flytt, då jag beställt storstäd. Det har varit ordentligt städat!

 6. Är gravid för första gången och förväntas bli mamma i september, och det finns ingenting jag längtat efter än en fet ostbricka! Är det nånting jag saknar så är det ostar! Herregud. Min man kommer skämmas för mig när vår dotter är född. 😂

  • Saknade också ost och chark så mycket under min graviditet men gjorde lite research och gick sedan till en ordentlig ostbutik med bra koll som rekommenderade gravidvänliga ostar. De var väldigt noga och använde en separat skärbräda, kniv osv till mina bitar – såååå gott och kul att testa nya ostar 😍 Gjorde även som en brietårta – upphettad i ugnen med nötter och honung vilket man också får äta
   ☺️

 7. Dere har virkelig fått verdens nydeligste unge <3 Og jeg er ikke partisk haha

 8. Vi har hemfrid i Västerås och de är superduktiga! Prova dem!

 9. Hej fina Maja! Vart har ni köpt den stora runda kudden som TL använder? Supersmart ju! En sån skulle min bebis få användning utav 🙂 Ha det bäst💗

Skriv en komentar