Älskar verkligen din blogg! Jag har en fråga om hur du ser på det här med att skaffa vänner när man flyttar med så som du gjort med Victor? Känns som ni börjat umgås mer med vänner i laget nu än tidigare. Jag själv ska flytta med min pojkvän nu till en helt ny stad för han ska satsa på sin karriär i handboll och det känns alltid lite nervöst inför hur man kommer in i gruppen med flickvänner som också flyttat med sina respektive i laget. Kram

Hej <3 Åh så roligt med någonting nytt! Och bra fråga! I Lissabon hittade jag ju inte en enda vän, eller jo jag hängde lite med ett gäng svenskar som jag hittade på Facebook men ingen kom nära! Här i England bestämde jag mig redan innan vi flyttade för att jag alltid skulle vara den som sa ja om jag blev tillfrågad och att jag skulle anstränga mig. Så nu två år senare har vi ätit x antal luncher och bruncher som jag både har sagt ja till men även bjudit in till. Sen kanske det låter ytligt men luncher hit och dit men jag tycker verkligen om dom jag hänger med, vi pratar om det mesta vilket man kanske gör med människor som lever ett liv liknande en själv.


Så jag hade flyttat och landat lite i det först, sen kollar du om din kille har klickat med någon i laget, boka in en lunch alla fyra eller en spelkväll! OCH be din kille ta reda på vilka som har tjejer och att du gärna tar deras nummer. Jag tror det viktiga är att vara oblyg och att bara köra. Första gångerna är det ASläskigt men sen släpper det, typ som att dejta. Och så blir man stolt över sig själv. Jag älskar att jag har vågat så mycket genom åren att jag har vänner både här och där. Från alla olika länder och kulturer. Stor kram

Hei Maja! Elsker å lese bloggen din – du virker så genuin og ekte<3 Er sikkert derfor du er en av de eneste bloggene jeg leser fast!!
Lurte på hvilken bus du bruker for tiden, hvis du enda bruker det? Jeg er fast bruker selv og ønsker å teste ut noe nytt<333 klem til deg

Hej och tack för dina fina fina ord! Jag använder alltid samma och det är denna! Använder en handske till som jag placerar ut produkten med. På mig blir det alltid jättebra resultat så testa! Ibland kan det vara så att man måste testa sig fram, en färg som funkar på mig kanske inte nödvändigtvis funkar på det. Det viktiga är dock att man är noggrann och när man har lärt sig så går det snabbare! Igår smörjde jag in mig på fem minuter! Jag sover alltid med produkten också, tips! Du hittar min guide jag gjorde för ett tag sedan här! Numera gör jag hellre min BUS själv än på en salong, oavsett om det är bröllop eller fotografering som väntar.

Hej! Kan du inte göra ett inlägg hur man matchar silver o guld i detaljer på smycken o väskor osv. Typ guldkedja på väskan men silverdetalj på jacka? You rock!!!

Hej! Jag matchar alltid guld och silver! Det är ju dessutom ”inne” nu så jag tänker att man inte kan misslyckas? Förr kunde jag knappt bära en skinnjacka med silverdetaljer med guldiga örhängen men idag reflekterar jag inte över det! Om något kan jag mix matcha med flit för att jag tycker att det är snyggt! Så köööör bara, det går inte att göra det fult tycker iallafall jag! Stor kram

Hej Maja, jag har frågat tidigare men du har kanske inte sett frågan. Den handlar om namnet er fina gosse har.
Hur tänker ni er att hans namn ska användas?
Är det Teddan han ska heta? Vad jag har läst i dina inlägg så använder du ofta Gäddan.
Inget illa ment med min fråga bara nyfiken.
Ha det så gott

Hej! Han heter Ted Louie men vi kallar honom Teddan då och då, så inte mer komplicerat än så än att han har ett smeknamn! Victor heter Victor men kallas för Vigge, jag heter Maja men blir kallad för Majsan osv osv! Stor kram 🙂

Helvete vad bra kappan/kavajen satt på dig Vart kan man hitta en liknande?

Jag älskar den här kavajen dock är den flera år gammal men jag hittade liknande åt er! Filippa K och H&M!

Saknar du att vara gravid? Jag ska snart föda och känner mig inte alls klar! Vore härligt att höra dina tankar! Jag hoppas förresten att du börjar med youtube igen, blir alltid så inspirerad av dig och du passar verkligen i videoformat! Puss

Hej och tack <3 Och alltså JA. Jag minns att jag nästan sörjde sista tiden för att jag inte ville att det skulle ta slut, däremot tror jag också att det beror på att jag födde för tidigt och att liksom min graviditet fick ett sånt abrupt slut. Jag skulle ju bara in på en rutinkontroll när dom sa att jag var tvungen att sättas igång max en vecka senare. Så jag förstod ju ingenting och det kändes som om att någon berövade mig min sista tid som gravid. Jag hade ju sån lyx att må så himla bra under min graviditet så jag njöt verkligen varenda sekund, speciellt i slutet. Det var någonting magiskt över att veta att snart, snart snart snart, kommer han. Pirret vi hade och våra nära och kära. En magisk stund i livet. Men, när han kom, då började livet på riktigt. Och man frågade sig själv hur man ens hade klarat av att ha honom i sin mage i 9 månader och inte i sin famn. Så njut av sista tiden men det bästa är det som kommer sen, det finns ingenting större eller starkare i livet.

2 kommentarer

  1. Hej Maja! Så roligt att du kommit igång med bloggandet igen efter sommaren – läste på riktigt 10-15 bloggar förr men din är den enda som hållit mig kvar. Så inspirerade och genuin rakt igenom, tack för det.

    Fick en tanke och passar på att fråga då det här var liten frågestund! Podden var ju såklart den det bästa i poddflödet också, så rolig och VIKTIG på så många sätt. Förstår 100% ert beslut, men då Alice o Bianca nu också lägger ner så kom tanken – tror du att lite av anledningen att ni la ner var pga intensivt arbete med livepodden och att luften kanske gick ur er lite sen? Att det blev så mycket fokus att det sen inte kändes så kul med podd längre? Ni båda har lagt ner i samband med livepodd tänker jag. Då hade det ju varit miljoner gånger bättre för oss som aldrig hade möjlighet att gå på nån livepodd/ som är vanliga trogna lyssnare, om det bara kom avsnitt typ en gång i månaden istället för aldrig pga att livepodden förstörde lite. Måste börja bojkotta bra poddar som tror det blir bra med en livepodd tror jag 😂 tråkigt om det var så menar jag, saknar veckans bästa timme!

    PS ni borde haft er i globen också, hade lätt sålt ut! Kram!

  2. Hej Maja ! Älskar ditt hår och frisyr . Har du tappat mycket hår efter förlossningen och har du tips på bra vitaminer ? Kram

Skriv en komentar