Maja Nilsson Lindelöf

Häromdagen när jag googlade fram sneakers till er så blev jag själv så inspirerad så jag klickade hem dessa från Nike. Jag såg en tjej på gymmet ha dom och blev helt kär. Så fina till både tracksuits och för träning.

Ni hittar dom här! (adlink).

5 kommentarer

  1. Hej Maja! Tack för fantastisk blogg!
    Har fått för mig att du lasrat dig någon gång.., om det stämmer undrar jag bara om du kan ge en liten recension på hur resultatet blev, om det håller och om du var nöjd? Undrar hur det här med laser funkar😊 kram

  2. Hej Maja, älskar verkligen din blogg och allt du gör, du verkar vara en helt fantastisk person:)

    Du har ju varit några gånger till London och jag undrar helt enkelt om du har några bra tips om man åker dit med ett gäng tjejkompisar? Vart bör man gå och vart ligger de bästa ställena för barrundor?:)

  3. Hej Maja, jag har en fråga gällande att flytta utomlands och starta karriär. Jag är 16 år och min dröm har alltid varit att flytta till New York och jobba med något kreativt där, vad vet jag inte än och det känner jag kan komma med tiden då jag fortfarande är ung och inte gått ut skolan än. Jag lever dock med grov ångest i vardagen och undrar bara hur det var för dig att flytta utomlands första gången? Hade du mycket ångest med det och vad hjälpte i sånna fall? Jag vill inte att min ångest ska hindra mina drömmar och mål i livet. Har följt dig ett tag nu och ditt snack och skrivande om ångest här på bloggen och i podden har hjälpt så mycket, tack för det!

  4. Hej maja!! Kommer det möjligtvis upp en förlossningsberättelse framöver på bloggen? Hade varit kul att läsa men förstår samtidigt om du känner att det blir för privat. Kram❤️

Skriv en komentar