Maja Nilsson Lindelöf

God lunch från England. Jag sitter och äter min lunch, sallad och lax och passar på att skriva till er. Ted Louie sover i vagnen efter en hektisk timme på barnpassningen (haha man märker att han inte är så van med andra barn för han blir helt slut efteråt) och jag sitter fortfarande svettig i träningskläderna. Det handlar om effektivitet när man har barn och jag har en hel del jobb nu på gång så idag måste jag beta av en del grejer och därför blir det mat, tvätt, bloggande och mail på en och samma gång. När Victor kommer hem senare tänkte jag ta en dusch och sen slå mig ner i mitt kontor och jobba undan.

Nog om det nu kikar vi på helgen, och jag inser nu i vanlig ordning att jag mest har tagit bilder på mat och mig själv. Det är någonting med att jag inte riktigt vill ta bilder när jag är med folk, vill inte att folk ska känna sig obekväma och tänka ”jaha undra vart den här bilden hamnar nu” men kanske ska jag bli bättre på att helt enkelt fråga, för nu har jag ju inte ens bilder till mig själv vilket såklart är roligt att ha.

I fredags var jag ju ute med tjejerna på middag! Väldigt roligt faktiskt och vi blev hela 12 stycken, varav några nya vars män precis har börjat i laget. Vi åt Asian Fusion och det dracks bubbel. Pratade om alltifrån olika städer vi har bott i, förlossningar, husletande och jobb. Jag har inte träffat så många intelligenta och trevliga kvinnor som jag har gjort dom senaste åren tack vare fotbollen. Tror att det kanske är en viss typ av person som väljer att leva ett sånt speciellt liv som vi gör, eller alla som väljer att flytta runt och leva utanför sin trygghetsbubbla som tilltalar mig, att man liksom har samma mindset till livet och vågar och vill träffa nya människor. Det är härligt och det ger mig väldigt mycket, blir liksom inspirerad efter varje gång jag träffar vissa av tjejerna. Jag såg ut såhär! Kände mig väldigt snygg faktiskt och det var kul för mig att få strosa ner i köket i mina klackar, ta mig en öl och pussa Victor hejdå. Påminde honom lite om att jag inte bara är en morsa he he.

I lördags var jag bakis och tog inte en enda bild fast både Adam och Sebbe anlände. Vi spelade monopol, åt hamburgare till middag och vid elva kastade jag in handduken. Men sen kom söndagen och vi åt en härligt frukost!

Sen var det dags för säsongspremiären för Victor och United! OJ så taggade vi var. Och Ted Louie hade ny dress såklart.

Och det serverades god mat!

Så redo! Här ser ni förresten TLs farbror OCH gudfar. Sebbe fick en liten present och ett brev av Ted Louie och vi alla grät som galningar. Fin stund i livet. Och vet att Sebbe alltid kommer att göra allt för den där ungen.

Och dom vann!! Och kvällen spenderade vi hemma med att grilla, dricka rödpang och spela spel.

Sen kom måndagen och vi åt lunch i området där vi bor! Manchesters bästa kycklingmacka har ni här!

På kvällen hade vi fixat barnvakt så vi svirade om och tog oss in till stan för lite drinkar och mat på Tattu. En väldigt trevlig och rolig kväll, länge sen jag skratta så mycket som jag gjorde den här helgen.

Och igår åkte grabbarna hem och luften ute var så krispig, gick ut en stund och bara andades. Vi lagade middag bara vi två och sen tittade vi på en film i soffan. En mysig kväll med Victor.

10 kommentarer

 1. Vilket mysigt inlägg <3 Supersnygga skor du hade på dig på matchen! Var är de ifrån? Kram

 2. Var kommer klackarna ifrån som du hade när du åt middag med dina kompisar?

 3. Vad härligt inlägg och inspirerande att följa dig när du är tillbaka till vardagen.
  Det hade varit jättekul och spännande att få en Manchester guide. Vad är ett måste när man besöker Manchester? Resturang tips, saker att göra, shopping mm. Hade varit väldigt kul att veta!
  Kram, och du är grym!

 4. Vart är din svarta blazer ifrån? Jag behöver hjälp att hitta den perfekta. Älskar dina kanaler nu. Du känns lycklig ♥️♥️

 5. Verkar så härligt att ha en vardag lite ifrån alla sen ha så mysigt när folk väl kommer på besök 😍🙌🏼

 6. Helvete vad bra kappan/kavajen satt på dig😍 Vart kan man hitta en liknande?

 7. Världens bästa och inspirerande människa! Snälla börja med podd igen, vem du än har som parhäst så kommer de bli succé. Sanna och du var de bästa men man vill ju att er vänskap ska fortsätta så då kanske de är bättre och ta någon lite mer ”ytlig” vän 🙂

 8. Maja, jag behöver ditt stöd & pepp. Vill egentligen inte skriva mitt namn för om någon som känner mig kanske läser det.
  Men i några månader har jag och min sambo försökt bli gravida, men varje månad kommer mensen.. Jag börjar ju såklart grubbla om det är något fel på mig, vad ska man göra? Finns inget annat jag tänker på just nu än att kanske få ett litet pyre. Det har typ gått så långt just nu att jag inte ens vill umgås med barn eller se barn.. Känns som det går så lätt för alla men inte för mig och ärligt talat? Vem ska man prata med? Känns inte som någon förstår och allt ska ju också vara så hysch hysch…
  tacksam för pepp..

 9. Vilket härligt inlägg! Måste fråga – var kommer din fantastiska svarta blazer ifrån? Vill köpa en likadan! <3

Skriv en komentar