Maja Nilsson Lindelöf

I betalt samarbete med NordicFeel.

Här kommer lite tips om vad jag använder just nu för håret! Först ut är produkterna från Nioxin. Jag tror dom allra flesta har hört om det märket, jag själv hade gjort det innan jag i våras fick ett pressbud och efter det blev jag fast. Efter barn och amning så går ju håret av oftast och det gjorde det även för mig. Ett tag såg det ut som om att jag hade en hockeyfrilla om jag ska vara helt ärlig. Idén och själva konceptet Nioxin har är att hjälpa håret att byggas upp och att få tjockare hår, volym och även mindre håravfall.

Schampot (Nioxin Cleanser) rengör håret samt hårbotten från talg, fettsyror och andra miljörester. Jag får lätt fettigt hår men inte av detta vilket jag älskar. Balsamet (Nioxin Scalp Revitalizer) är ett lätt balsam som ger håret motstånd och kontrollerar fuktbalansen (älskar). Efter det använder jag deras leave-in treatment som ger känslan av nytvättad och fräsch hårbotten. Den ger även volym och har SPF 15 för att skydda hårbotten.

Efter det använder jag Nioxin intensive Diaboost, som jag lägger i hårbotten i fuktigt hår för att få volym!

Och sist men inte minst, den mest ställda frågan av kanske dom alla. Hur jag lockar mitt hår!

Jag använder Ghds värmeskydd (Ghd Heat Protection Spray) i både vått och torrt hår beroende på! Och efter det lockar jag håret med Ghds Curve -locktång som jag ääälskar. Det går så snabbt och är så enkelt att locka håret som annars kan vara ganska så tråkigt. Just nu på min story visar jag exakt hur jag gör om ni vill veta mera!

Och med koden MAJA25 får ni 25 % rabatt på alla Nioxin och Ghd produkter hos NordicFeel!

5 kommentarer

  1. Du är fantastisk! Jag håller verkligen tummarna för att du inte slutar helt med Youtube. Såg din senaste IG Story om samarbetet, vart är din fina blommiga blus ifrån? Många kramar

  2. Alla snygga höstkläder kommer ju alltid i början av hösten. Vad ska man satsa på i år? Vilka jackor/kappor? Skor? 😍

  3. Hej, skulle också supergärna vilja att du sparar ned den storyn som en höjdpunkt! Du ser ut som en jäkla dröm!!!

Skriv en komentar